• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben kendimi niye toplayamiyorum bilmiyorum kendimi dolduruyorum hep yuzlesemiyorum psikolojik alcindan zor günler yaşıyorum neyim var dedim ama bulamıyordum bordeline ile aynısını yaşadığımı öğrendim ben duygularmi bastiramiyorum gercekten boyleyim :KK43: sürekli eşime kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve kendimi affedememe duygusu bastırdı üstüme pskiyatrya gitsem ilaç verecek ilaçsız olarak tedaviyi atlamak lstlyorum 😟😟 bunu yazdığım için herkesten çok çok özür dilerim çok özür diliyorum 😟😟
Migi kendine ugrasacak birseyler bul bence bu kadar dusunme herseyi🥰

Ben kendimi niye toplayamiyorum bilmiyorum kendimi dolduruyorum hep yuzlesemiyorum psikolojik alcindan zor günler yaşıyorum neyim var dedim ama bulamıyordum bordeline ile aynısını yaşadığımı öğrendim ben duygularmi bastiramiyorum gercekten boyleyim :KK43: sürekli eşime kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve kendimi affedememe duygusu bastırdı üstüme pskiyatrya gitsem ilaç verecek ilaçsız olarak tedaviyi atlamak lstlyorum 😟😟 bunu yazdığım için herkesten çok çok özür dilerim çok özür diliyorum 😟😟
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaallah Canım. Sıkıntın her ne ise bir an önce her şey yoluna girsin. Dua edelim inşallah 🤲🌈

23 Mayıs Pazartesi menüm

12.30 kahvaltı:
sucuklu yumurta,
1 dilim ekmek,
2 kk peynir,
domates,salatalık

15.00ara :
pul biberli naneli cacık(2 salatalık+5 kaşık yoğurt),

16.30 ara:
sade Türk kahvesi,
2 hurma

18.00 akşam yemeği:
1 tabak türlü yemeği,
3 kaşık pilav,
1 kase havuç tarator

Su: 3 litre

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Afiyet olsun 🤗sucuklu yumurtanin miktari nedir şiram🤗

Migi kendine ugrasacak birseyler bul bence bu kadar dusunme herseyi🥰
Bulmaya çalışıyorum elif mesela verimli günlükleri girdim başka şeylerle meşgul hele magazini felan
Ama bordeline kişilik zor hastalık tedavisi var ama ben tedavisiz olarak bı yol bulararak atlamak istiyorum kurdeseni atlattım geçen gün sürekli kasinmadim direndim zor sonra kayboldu şükür dedim geri gelmez ins iyi şeyler düşünerek bu durumu atlamaya çalışıyorum bu beni çok zorluyor eminimki hepimizin zorlayan hastalıkları var elif üstesinden gelmeye çalışıyorum .

Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaallah Canım. Sıkıntın her ne ise bir an önce her şey yoluna girsin. Dua edelim inşallah 🤲🌈
Amin sağol dua en iyi devadır 😍😍 çok şükür ama ara ara böle ataklar geçiriyorum toplamaya çalışıyorum

Canim benim estagfirullah. Seni cok iyi anliyorum 🤗🤗ben de ilac istemiyordum ama cok hafif doz basladim. Zaten agir bir ilac olsa eczaci recetesiz her isteyene vermez, oyle dusun. Gerci ilac etki etmedi fazla😂 hadi haftaya senle kapisalim. Kafan dagilir. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sen, 3 ümüz💃💃

Afiyet olsun 🤗sucuklu yumurtanin miktari nedir şiram🤗
Sucuğu kendimiz kasaba yaptırıyoruz kuzum, marketten almıyoruz işlenmiş gıda olduğu için . İşaret parmağının yarısı kadar sucuk, 3 minik köy yumurtası 🤗

23 MAYİSS

Kahvalti
İki dilim ekmek,Peynir,
Domates, salatalik
Zeytini hatirlamadim
1 catal bal (hazir diil)

İkinci öğün
12 adet zeytinyagli yaprak sarma
Su
3 bitirip yaticam

Aralarda
10 cig findik
Chiali cilekli yogurt (chia ve cilek ne kadar uyumlu geldi kulagima)
1 tarcinli h.cevizi yagli kahve
1 filtre kahve
1 ılık su
Yesil çay
Adımı tamamlayip yazicam

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28 B Beklenen2 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

23 MAYİSS

Kahvalti
İki dilim ekmek,Peynir,
Domates, salatalik
Zeytini hatirlamadim
1 catal bal (hazir diil)

İkinci öğün
12 adet zeytinyagli yaprak sarma
Su
3 bitirip yaticam

Aralarda
10 cig findik
Chiali cilekli yogurt (chia ve cilek ne kadar uyumlu geldi kulagima)
1 tarcinli h.cevizi yagli kahve
1 filtre kahve
1 ılık su
Yesil çay
Adımı tamamlayip yazicam

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28 B Beklenen2 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Afiyet olsun bozam, ben de Cuma gününe yaprak sarma yapıp koca bir tabak yiyeceğim: :KK53:

Gecmis olsun pastelfitim 🥰

🥰🥰
Teşekkür ederim canım , bi daha kötü havada iş yapmıycam yaa🙈çok kaptırdım. Bu arada sağanak yağmur şimdi başladı burda😄

Migim biraz rahat olmaya çalışsan, ben de bazen laf dinletemiyorum sinirleniyorum geçiyo bitiyo. İçin rahat edecekse bi uzmana görün, bi çözüm bulur sıkıntına.
Ben kendimi niye toplayamiyorum bilmiyorum kendimi dolduruyorum hep yuzlesemiyorum psikolojik alcindan zor günler yaşıyorum neyim var dedim ama bulamıyordum bordeline ile aynısını yaşadığımı öğrendim ben duygularmi bastiramiyorum gercekten boyleyim :KK43: sürekli eşime kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve kendimi affedememe duygusu bastırdı üstüme pskiyatrya gitsem ilaç verecek ilaçsız olarak tedaviyi atlamak lstlyorum 😟😟 bunu yazdığım için herkesten çok çok özür dilerim çok özür diliyorum
Kuşuuum hava ısındı mı sandın 😔 geçmiş olsun iyice ısıt kendini sıcak bişey iç cnm

Yaaaa canım sen bitane misin melek misin müthiş haber 😍

Hoşgeldin canım
Isınmamış, kombiyi yaktım akşamüstü🙈teşekkür ederim 🥰

Back
X