• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

23 MAYİSS

Kahvalti
İki dilim ekmek,Peynir,
Domates, salatalik
Zeytini hatirlamadim
1 catal bal (hazir diil)

İkinci öğün
12 adet zeytinyagli yaprak sarma
Su
3 bitirip yaticam

Aralarda
10 cig findik
Chiali cilekli yogurt (chia ve cilek ne kadar uyumlu geldi kulagima)
1 tarcinli h.cevizi yagli kahve
1 filtre kahve
1 ılık su
Yesil çay
Adımı tamamlayip yazicam

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @sara_28 @Beklenen2 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canim ♥️

Selamlaaarrr…

Hemen günün menüsünü yazayım. Vallahi çok zorlandığım günlerdeyim resmen içten içe yağlarım eriyor😂😂😂 Zorlukla dayanıyorum.🙈

Sabah:
-Mantarlı omlet

Ara:
-1 dilim ananas
-4 yk yoğurt

Akşam:
-4 yk mercimekli yeşillik salatası

Adım: 14.412 adım 😍

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• 61BBABE7-3922-455B-98F8-20C6E4AF6C62.webp
    61BBABE7-3922-455B-98F8-20C6E4AF6C62.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 34
Canim benim estagfirullah. Seni cok iyi anliyorum 🤗🤗ben de ilac istemiyordum ama cok hafif doz basladim. Zaten agir bir ilac olsa eczaci recetesiz her isteyene vermez, oyle dusun. Gerci ilac etki etmedi fazla😂 hadi haftaya senle kapisalim. Kafan dagilir. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sen, 3 ümüz💃💃
Aslında iyi şeyler düşününce böle durum gelmiyor kendi kendimi çok teselli ederdim amann boşver derdim sallardim gamsizdim bu konuda sonra 2025 te oglumu kaybettikten sonra bı çok hastalıklarla karşı karşıya kaldım olumsuz düşünme böle borderline ile tanisma sepep oldu ben hayatı olumlu çevirmeye çalıştım çok uğraştım her türlusu hayata olumlu bakmaya çalıştım tüm kişilik rahatsızlıklarımi yok etmek için kendimi neyi sevip sevmedigi bulmaya çalıştım negatlf olumsuz veren kişilere cevap vermeyerek uzaklaşmaya çalıştım elimden geldlgl kadar uğraştım ben bana iyi gelmeyen insanları sildim hergun mutlu ve iyi tarafa bakarak günümü geçiriyorum kolay olmadı bu süreci atlatmak :( ilaçsız bir şekilde kendi kendimi atlattım namaza başladım çok iyi geliyordu namaz kilinca bı aralar aksattim aksatmak da iyi olmadı geri geliyor hep ve inailmaz zorluyor

Selamlaaarrr…

Hemen günün menüsünü yazayım. Vallahi çok zorlandığım günlerdeyim resmen içten içe yağlarım eriyor😂😂😂 Zorlukla dayanıyorum.🙈

Sabah:
-Mantarlı omlet

Ara:
-1 dilim ananas
-4 yk yoğurt

Akşam:

Afiyet olsun canim♥️

Sucuğu kendimiz kasaba yaptırıyoruz kuzum, marketten almıyoruz işlenmiş gıda olduğu için . İşaret parmağının yarısı kadar sucuk, 3 minik köy yumurtası 🤗
Ben de uzun zamandir almiyorum. Afiyet olsun, gayet azmış🤗

Çok haklısın canım sudan bir sebepti ama yılların birikmişliği olunca bazen çekilmiyor ama hallettik şükür kocam kişisi özür diledi oturup konuşunca hatasını anladı konu kapandı 😉
Halledildiğine çok sevindim canım 😘❤️

Selamlaaarrr…

Sabah:
-Mantarlı omlet

Ara:
-1 dilim ananas
-4 yk yoğurt

Akşam:

Aaaa ne kadar az yemek ne kadar çok adım ben şok 🤣🤣🤣

Çok haklısın canım sudan bir sebepti ama yılların birikmişliği olunca bazen çekilmiyor ama hallettik şükür kocam kişisi özür diledi oturup konuşunca hatasını anladı konu kapandı 😉
İnşallah tekrarlamaz cnm gözün aydın 💗

Geçmiş olsun canım. Okula başlayınca hastalıklar da artıyor sanırım. Bir an önce toparlar umarım. ❤️
Atlamışım kuzum çok pardon
Evet maalesef hadi eskiden sınıflarda da maske takılıyordu biraz teğet geçiyordu hastalıklar şimdi asıl dolaşım başladı :/

Vakalar azalınca faaln sen gelebildin mi hiç türkiyeye canım

YaparsinMinii YaparsinMinii hoşgeldin canımm nasılsın 🤗
5.takımdan sürpriz hamilelik olunca ayrılmıştın bebeğn kaç aylık oldu şimdi büyümüştür bayaa 💙
Hoşbuldum Kaptanım, şükürler olsun iyiyim. Siz nasılsınız 😍
Evet Kaptanım, şimdi büyüdü 6 aylık oldu bile 🥰

Hoşbuldum Kaptanım, şükürler olsun iyiyim. Siz nasılsınız 😍
Evet Kaptanım, şimdi büyüdü 6 aylık oldu bile 🥰
Yaaa zaman su gibi resmen maşallah maşallah 💙
Bende iyiyim canım uzun süre yoktum buralarda verdiğim kiloların coğu geri gelince bende geri geldim :confused:

Back
X