• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaa zaman su gibi resmen maşallah maşallah 💙
Bende iyiyim canım uzun süre yoktum buralarda verdiğim kiloların coğu geri gelince bende geri geldim :confused:
Evet Kaptanım öyle gerçekten 🥰
Dönüp dolaşıp yine burada buluyoruz kendimizi 😂 Ama iyi ki var buralar, yoksa napardık bilmem. Tek başına çok zor olmuyor 🥴

Çok haklısın canım sudan bir sebepti ama yılların birikmişliği olunca bazen çekilmiyor ama hallettik şükür kocam kişisi özür diledi oturup konuşunca hatasını anladı konu kapandı 😉
Oh nasıl sevindim nasıl sevindim, aferin enişteye

23.mayıs Menüm

Sabah 2 yumurta maydanozlu omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek

Öğlen dünden kalan fırın brokoli yemeği 1 tbk

Akşam tarhana çorbası,kıymalı karnıbahar yemeği

Ve maalesef 22 de çok acıktım yarım kase kete tohumlu yoğurt

Spor : 10 dk cardio + 12.411 adım = 1341 puan

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
pastelfit pastelfit

Eklentiler

• Screenshot_20220523-224229_Mi Fit.webp
    Screenshot_20220523-224229_Mi Fit.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 34

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-23-22-21-54-325_com.xiaomi.hm.health.webp
    Screenshot_2022-05-23-22-21-54-325_com.xiaomi.hm.health.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 32
Evet Kaptanım öyle gerçekten 🥰
Dönüp dolaşıp yine burada buluyoruz kendimizi 😂 Ama iyi ki var buralar, yoksa napardık bilmem. Tek başına çok zor olmuyor 🥴
Yok yok olmuyor alıştık mı ne bünye istiyor 🤣🤣
Ya diyetisyene bir ton para vereceksin ki orda bile böyle devamlılık olmuyor yada burda senin derdinden halinden anlayan insanlarla keyifle kilo vereceksin 😍

Çok haklısın canım sudan bir sebepti ama yılların birikmişliği olunca bazen çekilmiyor ama hallettik şükür kocam kişisi özür diledi oturup konuşunca hatasını anladı konu kapandı 😉
Çok çok sevindim canım Saracım ❤️😘🥰🥰🥰🥰

Sende durumlar nasıl canımcımm kilonu da eklemiyorsun yazdıklarının altına 😍
Ayyy o bende hiç bir zman aktif olmadı gözüm alışamadı bir türlü :))

İstikrarlı gidiyorum ama kilolar pek gitmiyor 1 hafta olacak nerdeyse 300 400 gr ancak gitti 😃 78.2 yim

Güldürme😂😂
Afiyet olsun bozam, ben de Cuma gününe yaprak sarma yapıp koca bir tabak yiyeceğim: :KK53:
Sagol. Sana da afiyet olsun simdiden. Annem yapmisti sagolsun. Ben bi kere yapmadim evlendiginden beri😳😳
Rabbim şifa versin canım, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
yazarhanim35 yazarhanim35 acil sifalar versin Allah,,😔🤲🤲
Afiyet olsun canım
Sagol askito,😍
Afiyet olsun canim ♥️
Sagol kaptiş🌺🌺
Selamlaaarrr…

Hemen günün menüsünü yazayım. Vallahi çok zorlandığım günlerdeyim resmen içten içe yağlarım eriyor😂😂😂 Zorlukla dayanıyorum.🙈

Sabah:
-Mantarlı omlet

Ara:
-1 dilim ananas
-4 yk yoğurt

Akşam:
-4 yk mercimekli yeşillik salatası

Adım: 14.412 adım 😍

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun Sadece sabah var. Digerleri ana öğün sayilmaz. Uzun soluklu deneyimler icin, cok sıkmamaliyiz:oha:
Aslında iyi şeyler düşününce böle durum gelmiyor kendi kendimi çok teselli ederdim amann boşver derdim sallardim gamsizdim bu konuda sonra 2025 te oglumu kaybettikten sonra bı çok hastalıklarla karşı karşıya kaldım olumsuz düşünme böle borderline ile tanisma sepep oldu ben hayatı olumlu çevirmeye çalıştım çok uğraştım her türlusu hayata olumlu bakmaya çalıştım tüm kişilik rahatsızlıklarımi yok etmek için kendimi neyi sevip sevmedigi bulmaya çalıştım negatlf olumsuz veren kişilere cevap vermeyerek uzaklaşmaya çalıştım elimden geldlgl kadar uğraştım ben bana iyi gelmeyen insanları sildim hergun mutlu ve iyi tarafa bakarak günümü geçiriyorum kolay olmadı bu süreci atlatmak :KK43: ilaçsız bir şekilde kendi kendimi atlattım namaza başladım çok iyi geliyordu namaz kilinca bı aralar aksattim aksatmak da iyi olmadı geri geliyor hep ve inailmaz zorluyor
Ah canim ya oyle uzgunum ki 😔😔 ya bilmiyordum migim. Cok cok uzgunum😔 ya neden vefat etnisti, kac yasindaydi. Ya icim gitti
Iyi geceler kizlar :KK68: :KK68:
İyi geceler
YaparsinMinii YaparsinMinii hoşgeldin canımm nasılsın 🤗
5.takımdan sürpriz hamilelik olunca ayrılmıştın bebeğn kaç aylık oldu şimdi büyümüştür bayaa 💙
Allah bagislasin YaparsinMinii YaparsinMinii hos geldiniz
He yaa bi de çarpan rüzgar + yağmur+ uçan toz polen yaprak tohum ne varsa 😂

İnşallah tekrarlamaz cnm gözün aydın 💗

Oh nasıl sevindim nasıl sevindim, aferin enişteye
Alinti yapmistim ama yazasim gelmedi migiye uzuldum😔

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:1.66
KİLONUZ:68
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ Gelinliğe girebilmek 😂
gruba dahil olmak istiyorum Zipzip- Zipzip-
Hoşgeldin canım

İyi akşamlar herkese💕
Kaptanım daha önce de gelmiştim fakat bazı özel sebeplerden dolayı bi ara vermek zorunda kaldım. Eğer tekrar kabul ederseniz bu sefer düzenli olarak takımda yer alıp şu başımın belası kiloları vermek istiyorum😌
Hoşgeldin canım

Ben kendimi niye toplayamiyorum bilmiyorum kendimi dolduruyorum hep yuzlesemiyorum psikolojik alcindan zor günler yaşıyorum neyim var dedim ama bulamıyordum bordeline ile aynısını yaşadığımı öğrendim ben duygularmi bastiramiyorum gercekten boyleyim :KK43: sürekli eşime kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve kendimi affedememe duygusu bastırdı üstüme pskiyatrya gitsem ilaç verecek ilaçsız olarak tedaviyi atlamak lstlyorum 😟😟 bunu yazdığım için herkesten çok çok özür dilerim çok özür diliyorum 😟😟
Kan değerlerine baktır canım, ben öyle olduğumda troid hastası olduğumu öğrendim, sinir yapıyordu, herşeye kızıyordum, kimseye tahammülüm yoktu

Back
X