• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında iyi şeyler düşününce böle durum gelmiyor kendi kendimi çok teselli ederdim amann boşver derdim sallardim gamsizdim bu konuda sonra 2025 te oglumu kaybettikten sonra bı çok hastalıklarla karşı karşıya kaldım olumsuz düşünme böle borderline ile tanisma sepep oldu ben hayatı olumlu çevirmeye çalıştım çok uğraştım her türlusu hayata olumlu bakmaya çalıştım tüm kişilik rahatsızlıklarımi yok etmek için kendimi neyi sevip sevmedigi bulmaya çalıştım negatlf olumsuz veren kişilere cevap vermeyerek uzaklaşmaya çalıştım elimden geldlgl kadar uğraştım ben bana iyi gelmeyen insanları sildim hergun mutlu ve iyi tarafa bakarak günümü geçiriyorum kolay olmadı bu süreci atlatmak :KK43: ilaçsız bir şekilde kendi kendimi atlattım namaza başladım çok iyi geliyordu namaz kilinca bı aralar aksattim aksatmak da iyi olmadı geri geliyor hep ve inailmaz zorluyor
Oğlunu mu kaybettin canım, Rabbim sabır versin, başın sağolsun 😔

23.05.2022

Kahvaltı
Domates
Salatalık
5-6 yeşil zeytin
2 küçük dilim peynir
1 Közlenmiş biber

Akşam
5 yk keşkek (aşür)
1 sarma

Aralarda sade kahve, sade soda, 1 portakal, 1 salatalık

Su 3 lt olmak üzere
1000 ipsiz atlama

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

Eklentiler

• FFA3AD29-5A4F-4696-B130-B7A7084D8F91.webp
    FFA3AD29-5A4F-4696-B130-B7A7084D8F91.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Ah ya, aferin Boza. Bakin naapmisim. (3-4 gundur esimle kaldigimiz eve ilaci getirirken karismis) Yatmadan ilacimi iciyorum ya, iki hafta oldu neyse, bugun yine ilacimi alirken torbadan, dedim tek yere ne kadar koymuslar. Sonucta bitince yaziliyor ya. Bu kadar cok olmasi mantiksiz.Minik minikti. B12 de minik minik. Neyse bi baktim arkasini cevirdim. B12 ah boza ah. Piskolojik ilac almamisim ya kac gundur 😔 saglik olsun dicem de zaten saglik olsun☹️ devamke. Yine de sukur farkettim cok gecmeden. Aniden birakilmiyor ya ondan

Ah ya, aferin Boza. Bakin naapmisim. (3-4 gundur esimle kaldigimiz eve ilaci getirirken karismis) Yatmadan ilacimi iciyorum ya, iki hafta oldu neyse, bugun yine ilacimi alirken torbadan, dedim tek yere ne kadar koymuslar. Sonucta bitince yaziliyor ya. Bu kadar cok olmasi mantiksiz.Minik minikti. B12 de minik minik. Neyse bi baktim arkasini cevirdim. B12 ah boza ah. Piskolojik ilac almamisim ya kac gundur 😔 saglik olsun dicem de zaten saglik olsun☹️ devamke. Yine de sukur farkettim cok gecmeden. Aniden birakilmiyor ya ondan
😂 Baska ilacla karisamazdi. Cunku benimkiler demir ve b12 onun disinda. Korkmayin yani😇

Ben kendimi niye toplayamiyorum bilmiyorum kendimi dolduruyorum hep yuzlesemiyorum psikolojik alcindan zor günler yaşıyorum neyim var dedim ama bulamıyordum bordeline ile aynısını yaşadığımı öğrendim ben duygularmi bastiramiyorum gercekten boyleyim :KK43: sürekli eşime kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve kendimi affedememe duygusu bastırdı üstüme pskiyatrya gitsem ilaç verecek ilaçsız olarak tedaviyi atlamak lstlyorum 😟😟 bunu yazdığım için herkesten çok çok özür dilerim çok özür diliyorum 😟😟
Canım borderline tanı kriteri bu kadar basit değil ve kendine teşhis koyma , psikiyatristler korkutucu değil . Bir git ona göre yol haritası çizersiniz

Ayyy o bende hiç bir zman aktif olmadı gözüm alışamadı bir türlü :))

İstikrarlı gidiyorum ama kilolar pek gitmiyor 1 hafta olacak nerdeyse 300 400 gr ancak gitti 😃 78.2 yim
Sen halledersinn ❤️ bazen inat ediyor biliyorsun kilolar 😅 sen hepimizden çabuk verirsin o kiloları

Back
X