- Emoji Skoru
- 121.897
- Puanlar
- 698
Teşekkür ederim canım aminnHosgeldin sağlıkla kucağına al canım.![]()
Isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım aminnHosgeldin sağlıkla kucağına al canım.![]()
Almira bebeğe saglikli mutlu ailesiyle sevgi dolu bir ömür dilerim.Teşekkür ederim canım aminn
Isteyen herkese nasip etsin![]()
7buçuk ayıma kadar 5 kilo aldımm diyet yapiyordum genede gebelik şekerim oldugu içinKac kilo aldin hamilelikte![]()
Amiinnn canımm inşaallahhhAlmira bebeğe saglikli mutlu ailesiyle sevgi dolu bir ömür dilerim.![]()
Çok iyi doğuma az kalmış harikasın.7buçuk ayıma kadar 5 kilo aldımm diyet yapiyordum genede gebelik şekerim oldugu için
Şuan suyu bebeğin agirliğıyla birlikte 10 kilo oldum![]()
Yemek sayfasında mı gordum seni?Amiinnn canımm inşaallahhh![]()
Hangi yemek kızzzYemek sayfasında mı gordum seni?
Selam canım, sorduğun için teşekkür ederim. Dün gece acile götürdük çok öksürüğü vardı ağladı öksürmekten göğsü ağrıyormuş. hava vs. verildi acilde. şimdi daha iyi ama alerjik astım olma ihtimali yüksekmiş. İmmunoloji doktoruna götür dediler. Aslında daha önce götürdüm testlerde bişey çıkmamıştı. Ama bu ayrı dedi doktor. Bunun için kışa girerken bir tedavi başlanıp hastalanma süreci takip ediliyormuş. Çünkü benim oğlan çok sık hastalanıyor. Öksürük bir başlıyor haftalarca geçmiyorkackaloribu oğlun nasıl oldu canım?
Masallah canim cok iyi7buçuk ayıma kadar 5 kilo aldımm diyet yapiyordum genede gebelik şekerim oldugu için
Şuan suyu bebeğin agirliğıyla birlikte 10 kilo oldum![]()
Hee vallahaa kızz normalde hiç beklemezdim ben alırim mutlaka derdim amaa almamışımm belli totom aynı sadece karnım büyükkÇok iyi doğuma az kalmış harikasın.![]()
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinSelam canım, sorduğun için teşekkür ederim. Dün gece acile götürdük çok öksürüğü vardı ağladı öksürmekten göğsü ağrıyormuş. hava vs. verildi acilde. şimdi daha iyi ama alerjik astım olma ihtimali yüksekmiş. İmmunoloji doktoruna götür dediler. Aslında daha önce götürdüm testlerde bişey çıkmamıştı. Ama bu ayrı dedi doktor. Bunun için kışa girerken bir tedavi başlanıp hastalanma süreci takip ediliyormuş. Çünkü benim oğlan çok sık hastalanıyor. Öksürük bir başlıyor haftalarca geçmiyor![]()
Selam canimSelam kızlar, güzel bir gün olsun. Sabah girdim yazamadan çıktım. Bir bakayım dedim napıyorsunuz diye.
Gerçekten canım beklemiyordum 20 kiloyla doğururum kesin diyodum gebe kalırsam ama bünyeden bünyeye değişiyormuş demekkiiMasallah canim cok iyi![]()
sağol canım benim. NasılsınCook gecmis olsun canim Allah sifa versin![]()
Iyiyim canim temizlik yapiyorumsağol canım benim. Nasılsın
Ahh kuzum inşallah hemencik iyileşir.Selam canım, sorduğun için teşekkür ederim. Dün gece acile götürdük çok öksürüğü vardı ağladı öksürmekten göğsü ağrıyormuş. hava vs. verildi acilde. şimdi daha iyi ama alerjik astım olma ihtimali yüksekmiş. İmmunoloji doktoruna götür dediler. Aslında daha önce götürdüm testlerde bişey çıkmamıştı. Ama bu ayrı dedi doktor. Bunun için kışa girerken bir tedavi başlanıp hastalanma süreci takip ediliyormuş. Çünkü benim oğlan çok sık hastalanıyor. Öksürük bir başlıyor haftalarca geçmiyor![]()
Normal doğum mu olacak?Hee vallahaa kızz normalde hiç beklemezdim ben alırim mutlaka derdim amaa almamışımm belli totom aynı sadece karnım büyükk
Maalesef olmadı o canımm makat şeklinde benim bebe dönmediNormal doğum mu olacak?