• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kackaloribu kackaloribu oğlun nasıl oldu canım?
Selam canım, sorduğun için teşekkür ederim. Dün gece acile götürdük çok öksürüğü vardı ağladı öksürmekten göğsü ağrıyormuş. hava vs. verildi acilde. şimdi daha iyi ama alerjik astım olma ihtimali yüksekmiş. İmmunoloji doktoruna götür dediler. Aslında daha önce götürdüm testlerde bişey çıkmamıştı. Ama bu ayrı dedi doktor. Bunun için kışa girerken bir tedavi başlanıp hastalanma süreci takip ediliyormuş. Çünkü benim oğlan çok sık hastalanıyor. Öksürük bir başlıyor haftalarca geçmiyor:(

Selam canım, sorduğun için teşekkür ederim. Dün gece acile götürdük çok öksürüğü vardı ağladı öksürmekten göğsü ağrıyormuş. hava vs. verildi acilde. şimdi daha iyi ama alerjik astım olma ihtimali yüksekmiş. İmmunoloji doktoruna götür dediler. Aslında daha önce götürdüm testlerde bişey çıkmamıştı. Ama bu ayrı dedi doktor. Bunun için kışa girerken bir tedavi başlanıp hastalanma süreci takip ediliyormuş. Çünkü benim oğlan çok sık hastalanıyor. Öksürük bir başlıyor haftalarca geçmiyor:KK43:
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin🤲🤲

Selam canım, sorduğun için teşekkür ederim. Dün gece acile götürdük çok öksürüğü vardı ağladı öksürmekten göğsü ağrıyormuş. hava vs. verildi acilde. şimdi daha iyi ama alerjik astım olma ihtimali yüksekmiş. İmmunoloji doktoruna götür dediler. Aslında daha önce götürdüm testlerde bişey çıkmamıştı. Ama bu ayrı dedi doktor. Bunun için kışa girerken bir tedavi başlanıp hastalanma süreci takip ediliyormuş. Çünkü benim oğlan çok sık hastalanıyor. Öksürük bir başlıyor haftalarca geçmiyor:KK43:
Ahh kuzum inşallah hemencik iyileşir. ❤️❤️❤️❤️❤️ iyi sonuçlar çıkar inşallah 🙏❤️

Back
X