- Emoji Skoru
- 4.061
- Puanlar
- 28
Büşraa tanıyamadım ismi mi değiştirdinn nasılsınnn bıraktın mı diyetiElimden tutup çekin beni diyetebu şekilde mutlu değilim, silkelenip başlamam lazım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büşraa tanıyamadım ismi mi değiştirdinn nasılsınnn bıraktın mı diyetiElimden tutup çekin beni diyetebu şekilde mutlu değilim, silkelenip başlamam lazım..
Tam bingo yaptın bugünEvett ablam öyle oldu![]()
Buşracım ben inanıyorum ki sen bunuda başaracaksın,pes etmeyeceksin mücadeleye devam edeceksin.Bugun AVM gittim hâla ne yesem ne yesem düşünüyorum. Yarin yarın demenin sonu yok, kiraz sapi demledim 3 hurma yedim. Az da findik badem yicem ara öğün yapmış olucam.
Geçen gün hedef kg belirliyordunuz galiba tam göremedim 65 olup mezun olucam![]()
Yakışmış kırmızılar hayırlı olsunCnm ne var içinde :) şifa olsuunnn
Nasıl yaniiiiiiiay gerçektennnnnn cnmmm ilk sen farkettiiin
![]()
![]()
Bendende çok selamlar hocamaBugun nöbeti vardir gelmezse ararim artik![]()
Tamam ablacim soylerimTam bingo yaptın bugün![]()
Buşracım ben inanıyorum ki sen bunuda başaracaksın,pes etmeyeceksin mücadeleye devam edeceksin.
Kaç kilodan bu kadar kiloya kadar geldin büyük başarı aslında,kendinle gurur duy canısı.
Yakışmış kırmızılar hayırlı olsun
Bendende çok selamlar hocama
Elhan abla ile görüştüm. Okulda nöbet varmış bugün ve sınav haftası imiş. Birde bir yakınının ev taşıma telaşı varmış. Ona yardımcı oluyormuş. Epey yoğunmuş yani. Halledince gelcem dedi@Elhan Elhoşumm bugunde gelmedin iyi misin merak ettim
Yaa tesekkur ederim canimElhan abla ile görüştüm. Okulda nöbet varmış bugün ve sınav haftası imiş. Birde bir yakınının ev taşıma telaşı varmış. Ona yardımcı oluyormuş. Epey yoğunmuş yani. Halledince gelcem dedi![]()
Bende dayanamadım mesaj attım merak etmiştimYaa tesekkur ederim canim
Sali nöbeti var diye aramayim simdi demiştim![]()
Iyi yapmissin canimBende dayanamadım mesaj attım merak etmiştimrica ederim
![]()
Ödül olaydı keşkeeeTam bingo yaptın bugün![]()
Buşracım ben inanıyorum ki sen bunuda başaracaksın,pes etmeyeceksin mücadeleye devam edeceksin.
Kaç kilodan bu kadar kiloya kadar geldin büyük başarı aslında,kendinle gurur duy canısı.
Yoktu canım masterchef te son 3 ü doğru tahmin etmiştim ama 3 ay girmedim ya,dönünce kazen abiye sorunca üzgün surat koymuştu cnm o olabilirBenim gözümden kolay kolay birsey kacmaz
Nasil pro oldun haberin yokmuydu![]()
Ay teşekkür ederimTam bingo yaptın bugün![]()
Kendini gizlememissin daha6 üye 7 ziyaretçi![]()
Ayyy gizleyebiliyorum di miiiKendini gizlememissin daha![]()
Okul durumu tabi akşama glir mutlka.Elhan abla ile görüştüm. Okulda nöbet varmış bugün ve sınav haftası imiş. Birde bir yakınının ev taşıma telaşı varmış. Ona yardımcı oluyormuş. Epey yoğunmuş yani. Halledince gelcem dedi![]()
Demi yani süper olurduÖdül olaydı keşkeee![]()
R,ca ederim ne demek.Yoktu canım masterchef te son 3 ü doğru tahmin etmiştim ama 3 ay girmedim ya,dönünce kazen abiye sorunca üzgün surat koymuştu cnm o olabilir
Ay teşekkür ederim![]()
Özel mesajda bekleme süren yok,gizlilik var.Ayyy gizleyebiliyorum di miiibi bakayım neler varmış
Gizlilik ve mesajlar arasi bekleme süresi disinda pek bir ozellik kalmadi canim aslındaAyyy gizleyebiliyorum di miiibi bakayım neler varmış
Zipzip- kaptanım @ugurbocuuu arkadaşımız takımdan ayrıldı biz kırmızı takım olarak eksi bir olduk bu durumda ne yapmak gerek
![]()
Zipzip- kaptanım @ugurbocuuu arkadaşımız takımdan ayrıldı biz kırmızı takım olarak eksi bir olduk bu durumda ne yapmak gerek
![]()
190 000 .mesajı misafirimiz yazdı. Bir sutlu tatlı yiyebilirsin.Teşekkür ederim amin![]()
HarikaÖzel mesajda bekleme süren yok,gizlilik var.
Gizlilik ve mesajlar arasi bekleme süresi disinda pek bir ozellik kalmadi canim aslında
Aa bak konu basligini degistirebilirsin artik![]()
Gitti yine yaaaa