• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evett ablam öyle oldu 🥰
Tam bingo yaptın bugün :KK60: :KK60:
Bugun AVM gittim hâla ne yesem ne yesem düşünüyorum. Yarin yarın demenin sonu yok, kiraz sapi demledim 3 hurma yedim. Az da findik badem yicem ara öğün yapmış olucam.
Geçen gün hedef kg belirliyordunuz galiba tam göremedim 65 olup mezun olucam 😊
Buşracım ben inanıyorum ki sen bunuda başaracaksın,pes etmeyeceksin mücadeleye devam edeceksin.
Kaç kilodan bu kadar kiloya kadar geldin büyük başarı aslında,kendinle gurur duy canısı.:KK74:
Cnm ne var içinde :) şifa olsuunnn

Nasıl yaniiiiiii 🤩 ay gerçektennnnnn cnmmm ilk sen farkettiiin :halay: :KK74::KK200:

😍😘
Yakışmış kırmızılar hayırlı olsun :KK60::KK60:
Bugun nöbeti vardir gelmezse ararim artik🤗🤗
Bendende çok selamlar hocama

Buşracım ben inanıyorum ki sen bunuda başaracaksın,pes etmeyeceksin mücadeleye devam edeceksin.
Kaç kilodan bu kadar kiloya kadar geldin büyük başarı aslında,kendinle gurur duy canısı.:KK74:

Tamam ablacim soylerim🥰

@Elhan Elhoşumm bugunde gelmedin iyi misin merak ettim
Elhan abla ile görüştüm. Okulda nöbet varmış bugün ve sınav haftası imiş. Birde bir yakınının ev taşıma telaşı varmış. Ona yardımcı oluyormuş. Epey yoğunmuş yani. Halledince gelcem dedi 🙂

Elhan abla ile görüştüm. Okulda nöbet varmış bugün ve sınav haftası imiş. Birde bir yakınının ev taşıma telaşı varmış. Ona yardımcı oluyormuş. Epey yoğunmuş yani. Halledince gelcem dedi 🙂
Yaa tesekkur ederim canim🤩🤩
Sali nöbeti var diye aramayim simdi demiştim 🥰🥰

Ödül olaydı keşkeee :KK48:

Benim gözümden kolay kolay birsey kacmaz🙈🙈🙈
Nasil pro oldun haberin yokmuydu 🙈
Yoktu canım masterchef te son 3 ü doğru tahmin etmiştim ama 3 ay girmedim ya,dönünce kazen abiye sorunca üzgün surat koymuştu cnm o olabilir 🤔

Ay teşekkür ederim 😍😘

Okul durumu tabi akşama glir mutlka.
Ödül olaydı keşkeee :KK48:
Demi yani süper olurdu
Yoktu canım masterchef te son 3 ü doğru tahmin etmiştim ama 3 ay girmedim ya,dönünce kazen abiye sorunca üzgün surat koymuştu cnm o olabilir 🤔

Ay teşekkür ederim 😍😘
R,ca ederim ne demek. :KK200:

Back
X