Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski gunlere
![]()
Spor yaptin sonuçta bu harika.Hayırlı akşamlar
Cordelia bugün tam 2 buçuk saat yürüdüm. Akıllı saatim de kolumda idi. Ama bebek arabası olduğu ve kolum da sabit durduğu için hiç saymamış adımları
![]()
Ahh çok özledim dizi izlemeyi. kedilerden yeğenlerim zaman yok. Azcik zaman kalıyor buraya geliyorum.Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum ama çok güzel bir dizi daha bitirmek üzereyim. Son dönemde Kore dizilerine sardım. Şimdiki önerim "The Lady in Dignity"
ve yeni günlerimize
Canim ikizimBurayı çok seviyorum buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum, inşallah en yakın zamanda eskisi gibi aktif olmak istiyorum
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Iyiyim canim teşekkür ederim sen nasilsin![]()
Burayı çok seviyorum buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum, inşallah en yakın zamanda eskisi gibi aktif olmak istiyorum
CanımsınYeaaaaa tatlım beniiiimmmmmm
Aaaaa şuna bakk nasıl seviniyor gidiyordum diye
yazdım bi kenara
Afiyet olsunnn
Kolay gelsin başları sağolsun kaptancım
valla sorma çok sinir bozucu oldu bu sabah sabah ☹ gerçi menü de pek parlak değilHavaların etkisi mi acaba orasi cok sıcakmış
Cumaya eksiye dusersin canim
Bugunden itibaren menulerini yaz istersen![]()
Bu ney kıııııı
Zayiflama iksiriBu ney kıııııı
Ben de asla oturup bir bölümü izleyemiyorum parça parça.. ama kafamı dağıtıyor işteAhh çok özledim dizi izlemeyi. kedilerden yeğenlerim zaman yok. Azcik zaman kalıyor buraya geliyorum.![]()
Mis ☺ afiyet olsunZayiflama iksiriśaka śaka, köy sütü
![]()