• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Süper olmuş hocam iyi yapmışsınız ne güzel,tabi çaktırmadan üşüdüm diye enişteyede sarılmışsın yani :KK8::KK8::KK8::KK8:
Bir yıldır menopozdan ateş bastigindan semtime ugrayamiyordu o da şaşırdı üşümek çok iyiymiş bitanem :oops:

Kızlar tekrardan merhaba, ben dün katılmak için yazmıştım fakat öğlen amcamın vefat haberini aldık. Ben daha sonra katılmak için tekrardan yazayım. Bir süre buraya vakit ayıramayacağım. Herkese fit günler 🤗
Mekânı cennet olsun gülüm 😔

Tünaydınlar, hoşbuldum 🤗
Tunaydin canim♥️
Tunaydin Pastelfitim♥️
selamm:KK70: nabiyon kızlar.
Yeni nikin hayirli olsun migim🥰
Kızlar tekrardan merhaba, ben dün katılmak için yazmıştım fakat öğlen amcamın vefat haberini aldık. Ben daha sonra katılmak için tekrardan yazayım. Bir süre buraya vakit ayıramayacağım. Herkese fit günler 🤗
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin😔

evet harika oluyor dene:)
Günde kaç kere içilecek aç tok fark ediyormu peki.
Bir yıldır menopozdan ateş bastigindan semtime ugrayamiyordu o da şaşırdı üşümek çok iyiymiş bitanem :oops:
Bendede 8 sene oldu hocam,hala arada gelir yoklar ne çektim ilk başlarda varya acayip bir durum resmen,yok yaaa ben öyle kolayına üşümem yani :KK8::KK8:
Başınız sağ olsun.

Bendede 8 sene oldu hocam,hala arada gelir yoklar ne çektim ilk başlarda varya acayip bir durum resmen,yok yaaa ben öyle kolayına üşümem yani :KK8::KK8:

Başınız sağ olsun.
gece yatmadan içilecek..

Başınız sağ olsun.
Oldum olası sıcak sevmezdim bezdurecek desene uşagum :KK14::KK14:

Oldum olası sıcak sevmezdim bezdurecek desene uşagum :KK14::KK14:
Dolabı açıp kafamı buzluğa sokardım o kadar yani,kışın bile ateş basınca yorgan atardım,uzun sürdü bende nedense .
Kişiden kişiyede değişiyor tabi bu durum,umarım çok kolay atlatırsın

Dolabı açıp kafamı buzluğa sokardım o kadar yani,kışın bile ateş basınca yorgan atardım,uzun sürdü bende nedense .
Kişiden kişiyede değişiyor tabi bu durum,umarım çok kolay atlatırsın
Hatırladım eküricim ayagimizın birini kışın dışarıya çıkarıyorduk :sus: napalim biyolojik saat tik tak :işsiz::işsiz:

Hatırladım eküricim ayagimizın birini kışın dışarıya çıkarıyorduk :sus: napalim biyolojik saat tik tak :işsiz::işsiz:
Birde bunun toplumda olanı var surat kızarıyor ne yapacağını bilrmiyorsun çok komik oluyordum o zaman.
Aynen alışıyorsun bir süre sonra bunada :KK54::KK54:

Birde bunun toplumda olanı var surat kızarıyor ne yapacağını bilrmiyorsun çok komik oluyordum o zaman.
Aynen alışıyorsun bir süre sonra bunada :KK54::KK54:
Alttan alttan ateş basıyor derim :63:yanaklarima gelmedi henüz al al yanacagim desene :KK12:marketten ne aldın bakim:confused:

Alttan alttan ateş basıyor derim :63:yanaklarima gelmedi henüz al al yanacagim desene :KK12:marketten ne aldın bakim:confused:
Bendede göğüsten girip kafadan çıkıyordu,bildiğin yanıyordum resmen,aradada yüzüm kızarırdı.
Bime gittim oranın aknaz beyaz peyniri var çok güzel oluyor ondan aldım .

Ooo çok iyi, ne kadar devam edeceksin. Çok uzun yapılmaz herhalde değil mi?

Olur canım sabret🙏

Saatler günler uymuyo aşkitom yaaa.
Pazartesi Çarşamba Cuma 18.30-19.30 çocukları tenise götürüyorum. Zumbayı Çarşamba-Cuma 19.00-20.00 yapmışlar. Çocuklar yorgun yorgun beni bekleyemez yarım saat.

0nu da düşündüm olmazsa kendim yaparım 😊
1 ay devam edeceğim 25 günüm kaldı işte bugün 8.gunum 6 kilo verdim

Geçmiş olsun canım. Lenf bezlerim tam olarak nerede şişse lenf olduğunu anlamayacaktim. Doktor ne dedi? Neden şisermiş lenfler :KK43:
sagol canim, sebebi tam belli degiol ama birkac test yapti midedeki bir rahatsizliktan sismis gibi duruyor dedi.
ilac verdi 1 haftaya gecmezse burundan kamera ile girip bakacaklarmis

Back
X