- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Günaydın zıpzıpım.Günaydın kızlar
30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın zıpzıpım.Günaydın kızlar
Günaydın kaptancığımGünaydın kızlar
Yarin yola çıkicağiz inşaallah cnm.Senin tatil nasıl geçtiEline sağlık canim
Tatilede gidiyormussun iyi tatiller![]()
Eline emeğine sağlık canım benin dünkü adımlar malesef kayıt dışı kaldı bütün gün çok yoğundum doğru dürüst yemek bile yemedim menümü yazınca görürsün zaten erken uyuyunca resmini almadığım için saatten silinmiş adım sayısı
Çok kıymetli masterfit ekibi ,
Haftasonu toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @B O Z A![]()
![]()
![]()
2.DeryaOnDiet
3.Tutku44
Kendilerini tebrik eder cumaya booolca eksilerle gelmelerini isteriz
Amine Busra
@B O Z A
@succulentaski
DeryaOnDiet
@gezegenfeza
sara_28
pastelfit
Bildirimler cercevesinde bu saate kadar bekledim hepinizi cok opuyorum ... eger goremedigim bildirim varsa bildirirse coook sevinirim
Eki Görüntüle 3121440
Zipzip-
@Cordelia![]()
Eline emeğine sağlık canım45. Etap Masterfit
Hanımlar kusura bakmayın geç geldim. Pazartesi tartıları bu şekilde.Eksi gelenleri tebrik ediyorum. Artı gelenler de Cuma’ya kadar eksi gelecek inşallah
Masterfit 45. Etap 26Ağus. 29Ağus. CUMA PAZARTESİ Tutku44
83,1 82,9 pastelfit
56,1 56,4 Amine Busra
78,9 78,3 @B O Z A 70,8 70,2 @succulentaski 59,6 DeryaOnDiet
72,8 73,5 @gezegenfeza 79,5 sara_28
89,5 89,1
Tartıldın mı Fulyacım kaç kilosun şu anamin canım.
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Simdiden hayirli yolculuklar canim ,tatilim gayet güzel ve eglenceli gectiYarin yola çıkicağiz inşaallah cnm.Senin tatil nasıl geçti
Afiyet olsun canim
Günaydın saracimGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Tamam canımHayırlı geceler kızlar
O kadar yoğunum ki pazartesiyi unuttum.
Önümüzdeki günlerde de yoğun olacağım, emekleriniz ziyan olmasın, bir müddet izinli olsam iyi olur
pastelfit
Sen nasıl rahat edeceksen canım, ama gel yine de arayı açmaSabah 4 buçuktan beri ayaktaydım, yeni yattım.
Hastamız var, emanet çocuklar var, çok yoğunum. Bir müddet izinli olmak istiyorum kuzum, sizleri meşgul etmemek için![]()
Sordum ne yapalım 6 ayda bir kontrole mi getirelim dedim. Bunun için yapacak birşey yok, rahatsızlık hissettiğinde hemen getirin dedi. Bugün de gittik , tedaviden dolayı hassasiyet olmuş, iyileşme sürecinde dedi damla verdiHay allah ya çok geçmiş olsun. Doktorlar ne diyor peki?
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Teşekkür ederim canımEline emeğine sağlık canım
himm belki o eski adim sayarardan deneyebilirsin cnaim, kucuck vRDI YA ESKIDENSinir oluyorum telefonla saymaya ve bileklik de sevniyorum
gUNAYDIN CANIM, COK SAGOL. zAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNGünaydın hanımlar. Zafer Bayramımız kutlu olsun![]()
Iyi sohbetler, neseli vakitler canim annenlePazar gunu döndüm canim ama dun sabahta köye geldim annemlerin yanına![]()
Var var benim, fotosunu attiğım. Memnunum.himm belki o eski adim sayarardan deneyebilirsin cnaim, kucuck vRDI YA ESKIDEN
Sildim programı saymıyor. Ne yuklicem onuda bilmiyorumVar var benim, fotosunu attiğım. Memnunum.Amine Busra in program saymamis, oradan aklima geldi
Günaydın canimGünaydın![]()
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar. Zafer Bayramımız kutlu olsun![]()
Teşekkür ederim canimIyi sohbetler, neseli vakitler canim annenle![]()
Samsung health kullanıyorum ben canim memnunum iniyorsa deneyebilirsinSildim programı saymıyor. Ne yuklicem onuda bilmiyorum