Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dunun menusu 20.09.22
Adim : Screenshot_20220922-090400_Zepp Life.webp 4247

Sabah
1 yagda yumurta
1 domates
7 zeytin
1 kk peynir

Aksam
3yk pilav
5yk et sote
1 bardak ayran

Arada yesilcay ve 1 elma
Su:2 lt pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- Tutku44 Tutku44

21 Eylül Çarşamba menusu

Kahvaltı 11.oo
1 elma
1 tane yağda yumurta
Salata
5 zeytin
Biraz peynir
Biber
2lokma ekmekle tahin pekmez
1 avuç çiğ fıstık

Ara kahve 3 hurma fıstık

Akşam 19.oo
1 tabak sebze yemeği
Yoğurt domates
2 kare dilim pizza

1 avuç fındık arada

Bol su form çayı
Screenshot_20220922-074555.webp
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit Tutku44 Tutku44

Alışmışlık var tabi abla, kaç yıl emek verdin kimbilir. Ama geçen demiştin ya bir ogrencim kaymakam olmuş eklemiş beni diye bence böyle öğrencilerinle daha çok karsilasacaksin ve bu sana çok mutluluk verecektir 😌😍
Çok şükür meyvelerini topladık canım. Şimdi dinlenme zamanı. :işsiz: söyle bakalım şimdi seninle ne içelim :confused:

Evet bu noktada haklısın ablam. Ben İstanbul'da başka ilçede yaşarken bile kış daha farklı geçiyodu 🙈 Antalya da epey sıcak bolgede
Geceleri serin eylül ayının da bu güzelliği var canım. :super: fazla da şikayet etmeyim Allah beni taş eder. :eek:tayin çıksın diye az dua etmedik.

İlk zamanlar normal canım :KK43: insan ozluyordur bebeleri ya
Öğretmenlik gerçekten yürekle çalışılan bir meslek. Hammadden insan. O yüzden alışkanlık yapıyor. Şimdi ofis kurumda olsam masa başı evrak kayıt kuyut işlerini ozlemezdim sanırım. fesang fesang in bahçe nöbetini düşünüp mutlu olayım bari :süslü::süslü:minoşum ben de yüzme kursuna gitmek istiyorum, hatta bisiklet de var...sen ne kadar ödüyorsun?

Öğretmenlik gerçekten yürekle çalışılan bir meslek. Hammadden insan. O yüzden alışkanlık yapıyor. Şimdi ofis kurumda olsam masa başı evrak kayıt kuyut işlerini ozlemezdim sanırım. fesang fesang in bahçe nöbetini düşünüp mutlu olayım bari :süslü::süslü:minoşum ben de yüzme kursuna gitmek istiyorum, hatta bisiklet de var...sen ne kadar ödüyorsun?
Canım ibbye gidiyorum ben İstanbul o konuda çok güzel . Havuz 12 dersi 165 e gidiyorum

Back
X