Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

60kiloyum 60kiloyum canım sana bir teklifim var. Ben eliminasyon diyetine başlamaya niyetlendim, sende rahatsızlığın nedeniyle araştırma içindeydin. Gidip gidip eski kilolarımıza geri dönüyoruz. Var mısın bir ekip olalım seninle. Hiçbirşey yapamazsak birbirimizi gazlarız, alternatif sunarız. Sağlıklı birşeyler deneriz, neyin ne kadar işe yaradığını gözlemleriz falan. Ne dersin?😉

Ben eliminasyon diyetine başlamayı aklıma koydum ama hep bir yokuş, hep bir oyun 🥹 ay sonuna kadar iş yerinde yemekhane ücretini ödemiştim. Dün sabah herşey iyiyken, yemekte onu yemem bunu yerim diye planlar yaparken menüye bakın şimdi,
Buğdaylı tavuk çorba,
Hünkar beğendi,
Şehriye pilavı,
Sütlü tatlı…
Önümüzdeki hafta yemek parasını yakmak istemiyorum o nedenle sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine nispeten tok giderek elimden geldiğince az karb almayı, akşamda bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi planlıyorum. Dün bahsettiğim gibi vücut yağ, su, kas oranlarımı aldım. Önümüzdeki hafta bakalım bakalım ne oluyor. Önümüzdeki ay tamamen bu beslenmeye geçmiş olacağım. Hem bana alıştırma olsun 😌
canım aslında çok güzel bir teklif. çok teşekkür ederim
t4614.gif
ama eliminasyon diyeti çok zorlu bir diyet. ona psikolojik olarak da hazır olman gerekli. çünkü kısıtlı bir diyet.
2-2,5 yıl falan önceydi sanırım kuzenim doğum sonrası kilolarını vermek için diyetisyene gitti. diyetisyen de herkese ilk önce eliminasyon diyeti yaptırıyormuş illa. bizimki normal diyet istedi ama bunu yapalım demiş. eee herşey yasak 🤷‍♀️ tamam diyette aşırı karbo olmamalı, aldığın karbonun da kısıtlı olması lazım, aşırı yağ ve kızartma. aşırı tuz falan da olmamalı ama bunda meyve dahi yedirmedi ve pek çok şey yasak. tabi sonunda patladı. kuzen çok mutsuzdu, gerildi sonunda da bıraktı.
o diyet özellikle metabolik hastalıkları olanlar için çok iyi. evet bende de hipoglisemi başladı ama şu ona hazır hissetmiyorum. sen de gerçekten hazırsan başla yoksa fena patlıyor insan bilgin olsun.

diyete uygun güzel tarifler yaparsam yazarım buraya. senin listelerine bakarım falan... birbirimizi gazlarız yine. çünkü ben de kendimi ayarlamak zorundayım.

23 Eylül Cuma
Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta
4 zeytin
1 d peynir
1 d ekmek

Öğle 13.00
Yulaf bar

Akşam 16.30
1 yağda yumurta
2 yk yoğurtlu patlıcan kuzarması
2 yk yoğurtlu patates salatası
4 zeytin 1 d düzme peynir
2 d pastırma 1 kueabiye
2 biber 1 d elmek

Su 2 lt

Sağol abla teşekkür ederim. Önce büyük kızım perşembe akşamı istifra etmeye başladı. İshal ateş oldu. Dün sabah diğeri başladı kusmaya. En son oglleden sonra da kusunca götürdüm doktora ama muayene olmadan geri döndük 100 kişi vardı önümüzde. Zaten bir daha da kusmadi. Şimdi öksürük burun akıntısı başladı ikisinde de . Evde ben uzmanligimi konuşturuyorum 🙊🤣🤭
Canım nane limon kaynat ılık içir çocuklara. Kusmalara iyi gelir. Allah şifalarini versin çicek gibiler bazen bu durumlar oluyor. Zamanla tecrübe kazanıyor anneler uzman olman kaçinilmaz. Evini beyaz sirkeyle sil. Görünen görünmeyen mikroplar ölsün. Çocukların yataklarının altına da bir çay tabagina soğanı ikiye böl üzerine tuz serp koy. Bir limonu da yataklarının baş ucuna ikiye böl koy uyurken nefeslerini açar.

23 Eylül Cuma
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta
4 zeytin
1 d peynir
1 d ekmek

Öğle 13.00
Yulaf bar

Akşam 16.30
1 yağda yumurta
2 d pastırma 1 kueabiye
2 biber 1 d elmek

Su 2 lt
Afiyet olsun bitanem 💙

Mutlu cumartesiler kizlar :KK200: mutlu pazarlar demek cok yakisiyorda cumartesi neden eşantiyon gibi oluyor ki :KK70: neyse son gunese aldanip cam silmeye koyuldum ben kacar
Selam canim kolay gelsin🥰
23 Eylül Cuma
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta
4 zeytin
1 d peynir
1 d ekmek

Öğle 13.00
Yulaf bar

Akşam 16.30
1 yağda yumurta
2 d pastırma 1 kueabiye
2 biber 1 d elmek

Su 2 lt
Afiyet olsun pastelfitim ♥️

Ayyyy 6tane yapmş 2 gnlük
İstediğin kdar ye dio
Kabak ve acı bibee yapmlş bide kilo aldıemaz dio garibim Canm anam :KK70:
Analar bi deneeee :KK74:

Merhaba canim♥️

Vardı canim ama siz o zaman yoktunuz 2018 2019 yilinda verilen madalyalar
Ama bdv de goruyorum bazi kisilere vermişler ama onlarin diyet takimiyla isi yoktu ilginc
Belki duzenleme yapilir😊😊
Aa neymiş dur bakayım 😀

Aa bizimki siyah kedicikmiş 💜

Geçmiş olsun
Okula ilk haftasinda böle durum normal diyorlar
Bizimki de öyleydi
Burnu akıntısı ateş felan derken geçti salı günü de okula başladi peş cuma gitmedi
Etkinlikleri kaçirmak da istemiyor🤦‍♀️😅
Hasta olan çocuk çok
Bu pazartesi de 5 yaş grubuyla doga yürüyüşe gidecdklermiş
Ama benim kız yeni yeni iyileşiyor
Tam iyleşmedi babasi da izin vermedi
Göndermicez sanirim havada soğuk 🙄
Bütün sınıf hasta oldu zaten. Hasta çocukları gondermeseler bu sorun olmicak. Öğretmen toplantı yapcak pazartesi

Canım nane limon kaynat ılık içir çocuklara. Kusmalara iyi gelir. Allah şifalarini versin çicek gibiler bazen bu durumlar oluyor. Zamanla tecrübe kazanıyor anneler uzman olman kaçinilmaz. Evini beyaz sirkeyle sil. Görünen görünmeyen mikroplar ölsün. Çocukların yataklarının altına da bir çay tabagina soğanı ikiye böl üzerine tuz serp koy. Bir limonu da yataklarının baş ucuna ikiye böl koy uyurken nefeslerini açar.
Mecbur öğreniyoruz abla gerçekten. Ihlamur icirdim bu sabah. Büyük kız sıkıntılı ki her şeyi yiyip içmiyor işte

Yemeğimi yaptım. Bulaşık birinci part yıkanıyor. İkinci parti tezgahta birikmeye başladı 🙈🤭 katlanacak çamaşır bekliyor, kurutma da da bir parti daha var. Çocuklar uyanınca ev supurulup toplanacak. Zaten sonra yeme içme Faslı gene baslicak. Eşim işten geldi, uyudu, 2 de kursa gitti. 6 da gelip tekrar en az 2 saat yatacak. Sonra işe gidecek 🙉

Bütün sınıf hasta oldu zaten. Hasta çocukları gondermeseler bu sorun olmicak. Öğretmen toplantı yapcak pazartesi
Evet öyle snifta hepsi hasta
Ben göndermeme tarafindayim yeni yeni atlatiyor bide kaö saat sürecek bitecek belli de degil
Yok dedim okulda dursa daha iyi hemde soğuk ama pazartesi 25 dereceymiş

Az önce yemek yedik. Eşimin canı peynirli makarna istemiş benim de bir çorba kasesi bamya yemeğim vardı. Bir servis kaşığı da kendime makarna koydum eşim saşkinliklar içinde beni izlerken aynen şöyle dedi. - Birazdan kadınlar kulübüne girip seni zipzipe şikayet edeceğim " Ben Elhanin eşi Kelhan .. karım şu anda löp löp makarna yiyor" :KK57: :KK70:bilginiz olsun. :ruh:
Zipzipi hemşosu olduğu için tanıyor.

Back
X