- 30 Kasım 2014
- 29.946
- 132.161
- 798
60kiloyum canım sana bir teklifim var. Ben eliminasyon diyetine başlamaya niyetlendim, sende rahatsızlığın nedeniyle araştırma içindeydin. Gidip gidip eski kilolarımıza geri dönüyoruz. Var mısın bir ekip olalım seninle. Hiçbirşey yapamazsak birbirimizi gazlarız, alternatif sunarız. Sağlıklı birşeyler deneriz, neyin ne kadar işe yaradığını gözlemleriz falan. Ne dersin?
![]()
canım aslında çok güzel bir teklif. çok teşekkür ederimBen eliminasyon diyetine başlamayı aklıma koydum ama hep bir yokuş, hep bir oyunay sonuna kadar iş yerinde yemekhane ücretini ödemiştim. Dün sabah herşey iyiyken, yemekte onu yemem bunu yerim diye planlar yaparken menüye bakın şimdi,
Buğdaylı tavuk çorba,
Hünkar beğendi,
Şehriye pilavı,
Sütlü tatlı…
Önümüzdeki hafta yemek parasını yakmak istemiyorum o nedenle sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine nispeten tok giderek elimden geldiğince az karb almayı, akşamda bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi planlıyorum. Dün bahsettiğim gibi vücut yağ, su, kas oranlarımı aldım. Önümüzdeki hafta bakalım bakalım ne oluyor. Önümüzdeki ay tamamen bu beslenmeye geçmiş olacağım. Hem bana alıştırma olsun![]()

2-2,5 yıl falan önceydi sanırım kuzenim doğum sonrası kilolarını vermek için diyetisyene gitti. diyetisyen de herkese ilk önce eliminasyon diyeti yaptırıyormuş illa. bizimki normal diyet istedi ama bunu yapalım demiş. eee herşey yasak

o diyet özellikle metabolik hastalıkları olanlar için çok iyi. evet bende de hipoglisemi başladı ama şu ona hazır hissetmiyorum. sen de gerçekten hazırsan başla yoksa fena patlıyor insan bilgin olsun.
diyete uygun güzel tarifler yaparsam yazarım buraya. senin listelerine bakarım falan... birbirimizi gazlarız yine. çünkü ben de kendimi ayarlamak zorundayım.