Çarşambadan sonrasını bende bilmiyorum cuma hayırlı gündür belkiÇarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlıktır,cuma neydi,hafta sonuda tatildi![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşambadan sonrasını bende bilmiyorum cuma hayırlı gündür belkiÇarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlıktır,cuma neydi,hafta sonuda tatildi![]()
![]()
Canım şimdiden dua ettim inşallah tedavisi kolaydır hemencecik geçiverir balımİnşallah ablacım![]()
Rahmetli kemal sunl'ın filminde vardı,herhalde hayırlı cumaydı odaÇarşambadan sonrasını bende bilmiyorum cuma hayırlı gündür belki![]()
kendim sallanıyom ya sizi de sallayayım dedimNe pazarı kız bugün salı sallanır değil mi![]()
Teşekkür ederim pastelfitim
Kaptanım çok geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim BurcumCanım şimdiden dua ettim inşallah tedavisi kolaydır hemencecik geçiverir balım![]()
![]()
merhaba cnm hoşgeldin
Bende sallanıyorum okul olduğundan günleri karıştırmıyorum, beslenme listesine uymak gerekiyor ya. Her sabah kalkınca bugün neydi deyip listeye bakıyorumkendim sallanıyom ya sizi de sallayayım dedim![]()
![]()
![]()
ben hasta olunca evdeyim ya ondan karıştırdımBende sallanıyorum okul olduğundan günleri karıştırmıyorum, beslenme listesine uymak gerekiyor ya. Her sabah kalkınca bugün neydi deyip listeye bakıyorum![]()
Canım çok geçmiş olsun.Persembe hastaneye gideceğim canim
Kafamda yag bezesi vardi 2 tane simdiye kadar bir sıkıntı yasamamistim ama son 2 haftadir bir tanesi sisti agri yaptı sonra patladi
Birde sayısı artti kulagimin arkasinda ve boynuma dogru çıktı
Ben burdayim ama aklim onlarda
Randevu aldim iste bir gideyim rahatlarim sanırım![]()
Kaçamaksiz güzel bir üç gün diliyorum bütün tırtıl kardeşlerimekelebek kadar büyülü fit olmak için zayiflatiyorum tırtıllarimicuma dek kelebek olacaklar
bunun için elimden geleni yapıyorum..
yürüyüşümü arttiracagim hedef 10-15 bin :)
bol bol su içiyorum.. elimden geleni yapıyorum:)
inşallah cumayi alacagim.
degil mi kelebeklerim...
Amine Busra
60kiloyum
Elhan
Hallederiz
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@erenmothers
Teşekkür ederim canimCanım çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun Elifcim. Niye bu zamana kadar bekledin ilk kez duydum. Seni zorlardim .Persembe hastaneye gideceğim canim
Kafamda yag bezesi vardi 2 tane simdiye kadar bir sıkıntı yasamamistim ama son 2 haftadir bir tanesi sisti agri yaptı sonra patladi
Mübarek günÇarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlıktır,cuma neydi,hafta sonuda tatildi![]()
![]()
Teşekkür ederim ablacim rahatsiz etmiyordu bende cok umursamadimÇok geçmiş olsun Elifcim. Niye bu zamana kadar bekledin ilk kez duydum. Seni zorlardim .persembe güzel haberler vermeni ümit ediyorum.
![]()
Çok geçmiş olsun kaptanımPersembe hastaneye gideceğim canim
Doktor birşey onermeden sen aldırma sakın bakalım Dr ne onerecekTeşekkür ederim ablacim rahatsiz etmiyordu bende cok umursamadim
köyden geldikten sonra basladi agri ve şişlikler oyle olunca hemen randevu aldim ama ayin 29 una verdiler
Insallah guzel haberlerle gelirim
Ablam aldirmami soyledi iki tane yag bezesi alinacak ama diger sislikler neden kaynaklaniyor onu soracağım![]()
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun kaptanım![]()
Ablam aldirmami soyledi tekrarlamamasi icin ama bakalim yinede sorarim canimDoktor birşey onermeden sen aldırma sakın bakalım Dr ne onerecek
Öyleymiş çıtırım sonra hatırladım bendeMübarek gün![]()
Doktor görüp ona göre karar verir zaten,yağ bezeleri alınmazsa sonra büyüme de yapıyor.Teşekkür ederim ablacim rahatsiz etmiyordu bende cok umursamadim
köyden geldikten sonra basladi agri ve şişlikler oyle olunca hemen randevu aldim ama ayin 29 una verdiler
Ablam aldirmami soyledi iki tane yag bezesi alinacak ama diger sislikler neden kaynaklaniyor onu soracağım![]()
Evet ablacim duruma gore karar verirler o günÖyleymiş çıtırım sonra hatırladım bende
Doktor görüp ona göre karar verir zaten,yağ bezeleri alınmazsa sonra büyüme de yapıyor.
Dikkatli olmakta fayda var. Zararsız şeyler bu yağ bezeleri. Kolay bir operasyonla alınıyor. Randevu tarihi uzak değilmiş. Hadi hayırlısı ile kurtul tatlım.Teşekkür ederim ablacim rahatsiz etmiyordu bende cok umursamadim