Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eksik bildirimlerimi yapayım.

27 eylül salı
Sabah 09.00
2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir,
Domates, salatalık.

Öğlen 12.00
1 kase kremalı mantar çorbası,
1 parça soslu tavuk.

Akşam 18.00
2 lahmacun, bol yeşillik (çocuğum çok ısrar edince, bende çok yorgun ve aç olunca 🥺)
1 bardak kefir.

Saat 20.00 gibi
2 top züber.

Su: 3 lt @Zipzip- @LimonluAyran

27 eylül adımlar
Eki Görüntüle 3136705
Eki Görüntüle 3136706
15 dk kardiyo : 150 puan
13.300 adım @pastelfit
o adam kim kız 😊

gaptanım nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:halay::halay::halay:
Gaptanını gülü bu gülü😍😍😍😁😁Yürüyüşümü yapınca utuye gırıstım hemen yoksa kaldıkca kalıyor🙄ıyı oldu cıktı aradan mutfafın halısını yıkayacam bırazdan da hamarat perilerı dokundu zabah zabah bana galıba🤣

gaptanım nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:halay::halay::halay:
Gaptanını gülü bu gülü😍😍😍😁😁Yürüyüşümü yapınca utuye gırıstım hemen yoksa kaldıkca kalıyor🙄ıyı oldu cıktı aradan mutfafın halısını yıkayacam bırazdan da hamarat perilerı dokundu zabah zabah bana galıba🤣

O periler banada dokunsa ne güzel olar evde bir sürü iş var ama hiç yapacak halim yok

Teşekkür ederim. Ateşimiz düştü hemen. Öksürük var biraz. Alerjimizde olunca daha ağır seyrediyor. Alerji tedavimize de geri döndük bakalım.
O da geçer inşallah. Neye alerjisi var?
herkes hasta mevsim gecisi diye sanirim okullarda acildi o yuzden bide ..
allah acil sifalar versin insa
Benim yeğenler de aynı. Sırayla hasta okuyorlar. Bir kaldıramadılar başlarını🙃
Perşembe kızım hastalanmisti. Onndan hepimize geçti. İshal, kusma, burun akıntısı öksürük. Birde regl oldum üzerine çok halsiz kaldım.. teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun☘️

Back
X