- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canımkuru öksürük ve boğazda akıntı var. yoruyor beni. gece uyutmadı yine. günüm de çok yoğun ve yorucuydu. pertim şu an![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canımkuru öksürük ve boğazda akıntı var. yoruyor beni. gece uyutmadı yine. günüm de çok yoğun ve yorucuydu. pertim şu an![]()
Tam seni etiketlicektim mesajını gördüm. Sen neden yesildesim bakiyim?????CanımCordelia nerde merak ettim
Bayılıyorum menülerine30.09.2022 menüm
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Bir büyük tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Yoğurt
Ev yapımı salatalık turşusu
Ara
Bir tane kırmızı erik
Bir salkım üzüm
Akşam
Alabalık buğulama
Salata
İki dilim ekmek
Su 3 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 10485 adım
Zipzip-
pastelfit
Eki Görüntüle 3138186
Akşam iki dilim ekmek olmasa iyiydi ama buğulamanın suyuna banmadan yapamadımBayılıyorum menülerine
Bugün cuma kaptanım iki dilim ekmek nedir kiAkşam iki dilim ekmek olmasa iyiydi ama buğulamanın suyuna banmadan yapamadım![]()
Değilll gidin su için. Bir lokma atın ağzınıza. Ilık bir süt.veya Yoğurt..Acıktım ama tutuyorum kendimi. Zayıflamanın ilk şartı aç yatmak![]()
Selam cnmmm@Aijoo
fesang
erenmothers
@LimonluAyran
Hedef60kgolmak
güzellerim bu hafta beraberizyememize içmemize dikkat edip kiloları verip birinciliği alıyoruz
bu gün istediğimizi abartmadan yiyip yarından ititbaren yarışa ve kilo vermeye konsantre oluyoruz anlaştıkmı
![]()
TamammHanımlar bu hafta da spor yarışması yapalım. Pazartesi,Salı ve Çarşamba adım ve sporları hesaplayıp şampiyon seçelim. Herkesi bekliyorum yarışmaya
sara_28
fesang
@Aijoo
@LimonluAyran
Hedef60kgolmak
@60kiloyum
@Tutku44
Bal0ncuk
@_ASTRAL_
Zuzushh
Ahhhh öyle hastayım ki bırak kardiyoyu kalkıp yatağıma gidecek halim yokDeğilll gidin su için. Bir lokma atın ağzınıza. Ilık bir süt.veya Yoğurt..
Çok aç kalmayın sonra çok yersiniz. Yatmafan önce biraz karido yaparsnız. 25-30 dk