Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Hastalık üstüne regl gerginliği eklenince, mideme ağrılar giren, kafamdan dumanlar çıkan bir güne uyandım 😡 hafta içi şehir dışından misafirim gelecek. Ben 1 odayı toplayana kadar canını yediğim kuzum 3 odanın içine tükürüyor. Aylardır yok olan egzamalarım çıkmaya başladı 1 günde. Haftasonum çok iyi geçmeyecek anlaşılan 😒

Fitt_anne Fitt_anne kaptanım tebrik ederim seni vr tüm takım arkadaşlarımızı 💃💃💃💃💃
tesekkur ederım cnm ben de cok tesekkur ederım sana aktıflıgınle motıvasyonuunla elınden gelenın en ıyısını yapıp bu zaferde buyuk destegın oldugun ıcın;)
kaptalıgın hayırlı olsun balım bu arada emınım cok guzel bır hafta oluck :sampiyon: :halay:

Günaydın kızlar. Hastalık üstüne regl gerginliği eklenince, mideme ağrılar giren, kafamdan dumanlar çıkan bir güne uyandım 😡 hafta içi şehir dışından misafirim gelecek. Ben 1 odayı toplayana kadar canını yediğim kuzum 3 odanın içine tükürüyor. Aylardır yok olan egzamalarım çıkmaya başladı 1 günde. Haftasonum çok iyi geçmeyecek anlaşılan 😒
Cicikusum sakin ol. Gelmelerinden bir gün önce yapsan temizligi hazırlığı??

üst üste gelmiş herşey :( işi gücü bırak bı hava almaya çık çok guzel dısarısı ıyı gelıcektır ;)

Back
X