Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

akşama barbunya yemegi düşünüyorum:)
yoğurt salata yeter:)
sizde menüler nedir.
afiyet olsun barbunya favorimden fasulyeden daha cok severim 💙dünden kalan patates pilav yemegi var yetmez yanina yesil mercimekli eriste corbasi yaptim.ben kendime yumurtali salata yapicam canım 💚

Selam ugrayamiyorum maalesef. Sabahta tartilamadim 😥

Cumartesi adım yok ..
Pazar günü 2784

Pazar menüsü --
Az patates kızartması
Peynir,zeytin, 1 dlm ekmek, 1 TK çikolata
Kiraz sapı çayı

Öğlen 1 muz, türk kahvesi 2 kare bitter

15.30
Yeşilçay 3 4 ceviz, 2 incir

19.00
1 tabak çorba
Az patlıcan yemeği
Az pilav yanına ciğer sote..
Salata yoğurtlu biber

21.00 2 çay, 1 dilim pasta Zipzip- Zipzip-

Cuma ve cumartesi not alamadim. Dediğim gibi kızın WC işi beni yıprattı ne yediğimide bilmedim. Yazmaya kalkışsam inanın hatirlayamicam 😢

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-03-15-29-50-192_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    Screenshot_2022-10-03-15-29-50-192_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
Selam ugrayamiyorum maalesef. Sabahta tartilamadim 😥

Cumartesi adım yok ..
Pazar günü 2784

Pazar menüsü --
Az patates kızartması
Peynir,zeytin, 1 dlm ekmek, 1 TK çikolata
Kiraz sapı çayı

Öğlen 1 muz, türk kahvesi 2 kare bitter

15.30
Yeşilçay 3 4 ceviz, 2 incir

19.00
1 tabak çorba
Az patlıcan yemeği
Az pilav yanına ciğer sote..
Salata yoğurtlu biber

21.00 2 çay, 1 dilim pasta Zipzip- Zipzip-

Cuma ve cumartesi not alamadim. Dediğim gibi kızın WC işi beni yıprattı ne yediğimide bilmedim. Yazmaya kalkışsam inanın hatirlayamicam 😢
Kendini bu kadar yıpratma bazı şeyler biraz zaman ister çocuğun tuvalet alışkanlığını illaki kazanacak biraz sakin olup sabırlı olmalısın bence zaman herşeyin ilacı inan bana yoksa bu şekilde kendini hasta edeceksin

Döndün mü buraya gezegenim hoşgeldin sefa getirdin ❤️😘🥰
Döndüm nihayet
Kendimi ne kadar kastıysam 1 ileri 1 geri yaptım, olduğum yerde saydım.
Artık rahatım, 2 öğün yiyerek, porsiyon ayarlayarak yavaş vermek istiyorum. Not: teknik bir nedenden dolayı düğüne aldığım elbiseyi giyemedim 😂😂

Canım köyde işler yoğundu fırsat bulamadım ben pekmezin ateşinden sorumluydum. :confused: ocağın altına çalı çırpı attım. Arılarla zor oldu biraz neyse sokulmadan kurtuldum.
Unutmusum köye gideceğini abla bende köydeydim yorucu bir hafta sonu oldu benim icinde
Ellerine saglik arılar sokmadan pekmezi yapabilmissiniz 🥰🥰

Back
X