- 3 Ocak 2020
- 6.138
- 33.572
- 548
e çok iyibenim adımlar 8000 lerde hala![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e çok iyibenim adımlar 8000 lerde hala![]()
hç yapmıorm ipsiz atlama yapıorum 50-100 arasıneden sekerim aksam mı yapican![]()
afiyet olsun barbunya favorimden fasulyeden daha cok severimakşama barbunya yemegi düşünüyorum:)
yoğurt salata yeter:)
sizde menüler nedir.
Süperhç yapmıorm ipsiz atlama yapıorum 50-100 arası
leslie bana ağır geliyor kuzum yaSüperleslie yapalim yürüyüş gibi oluyor zaten ne dersin
bu puanlar kacmazzz
![]()
10.30 gibi canım. 12.30da da kahve içtimen son kacta yedin canım
Afiyet olsun kaptanim
Allah kolaylik versin canim![]()
Teşekkür ederimevet haklısın canım gececek insa ogrenecek insazaten en zoru buyuk tuvalet degil mi insa ogrendimi rahatlayacaksiniz
![]()
Her gün en az 10000 adım atmaya çalışıyorum canıme çok iyi![]()
Yeşil fasulyeAkşam menüleri nedir kızlar?
Tebrik ederim canım ❤bizmi kazandık çok sevindim ya ben sabit olduğum için çok umutlu değildim açıkçası kendimi ve tüm kırmızı güzellerimi tebrik ediyorum
fesang
@erenmothers
Amine Busra
@LimonluAyran
@Baklavali_Cheesecake
süpersiniz kızlar![]()
Kendini bu kadar yıpratma bazı şeyler biraz zaman ister çocuğun tuvalet alışkanlığını illaki kazanacak biraz sakin olup sabırlı olmalısın bence zaman herşeyin ilacı inan bana yoksa bu şekilde kendini hasta edeceksinSelam ugrayamiyorum maalesef. Sabahta tartilamadim
Cumartesi adım yok ..
Pazar günü 2784
Pazar menüsü --
Az patates kızartması
Peynir,zeytin, 1 dlm ekmek, 1 TK çikolata
Kiraz sapı çayı
Öğlen 1 muz, türk kahvesi 2 kare bitter
15.30
Yeşilçay 3 4 ceviz, 2 incir
19.00
1 tabak çorba
Az patlıcan yemeği
Az pilav yanına ciğer sote..
Salata yoğurtlu biber
21.00 2 çay, 1 dilim pastaZipzip-
Cuma ve cumartesi not alamadim. Dediğim gibi kızın WC işi beni yıprattı ne yediğimide bilmedim. Yazmaya kalkışsam inanın hatirlayamicam![]()
Döndün mü buraya gezegenim hoşgeldin sefa getirdinYeşil fasulye
Tavuklu, zerdeçallı makarna
Döndüm nihayetDöndün mü buraya gezegenim hoşgeldin sefa getirdin![]()
Harika bir menüYeşil fasulye
Tavuklu, zerdeçallı makarna
Unutmusum köye gideceğini abla bende köydeydim yorucu bir hafta sonu oldu benim icindeCanım köyde işler yoğundu fırsat bulamadım ben pekmezin ateşinden sorumluydum.ocağın altına çalı çırpı attım. Arılarla zor oldu biraz neyse sokulmadan kurtuldum.