- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Günaydınlar kuzumAfiyet olsun kaptanim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın kaptanim
Günaydın ablacim
Günaydın kaptanim
Günaydın fesangim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar kuzumAfiyet olsun kaptanim
Günaydın kaptanim
Günaydın ablacim
Günaydın kaptanim
Günaydın fesangim![]()
Katilmadim abla ihtiyacı olan alsin alinca kullanmayacağımKrem için ankete katıldınızmı hanımlar
Günaydın canımGünaydınlar ❤
Günaydın canim afiyet olsunherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
3 ekim pazartesi
sabah
1 açık çay
1 çikolata
öğlen
evden yemek getirmeye fırsatım yoktu getirememiştim beebden dolayı
ondan bi çizi aldım biskivi
1 sade kahve
akşam
1 salkım üzüm
1 kase yoğurt
2 lt su
pastelfit
Günaydın canımgünaydın
![]()
Günaydın canim
Ben kullanıyorum kremleri iyi oluyor.Katilmadim abla ihtiyacı olan alsin alinca kullanmayacağım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canim![]()
Günaydın canimHerkese günaydinlar![]()
Günaydın canimGünaydın kıslarrrr![]()
![]()
Bitince haber ver olurmu kuzumEvet ablacim hastanedeyim simdi
Randevum 10 da ama erken geldim
Ben kaçırdım bugün niye gittin bugün mü alınacak bezeler?Gecmisi okuyayım beklerken![]()
Haber veririm ablacimBitince haber ver olurmu kuzum
Bezeler icin Aralık gibi gidecegim canimBen kaçırdım bugün niye gittin bugün mü alınacak bezeler?
Güzel haberleri bekliyoruz senden,boyundaki şişliklerde herhalde lenf bezi şişmesi olabilir bende de var yanakta oluyor.Haber veririm ablacim
Bezeler icin Aralık gibi gidecegim canim
Daha önce demistim ya boynumda bir sislik var hem onu gösterecegim hem de uzun yillardir kan degerlerime baktirmadim ona baktiracagim![]()
Teşekkür ederim ablacim olabilir bakalim haber verecegim sizleredeGüzel haberleri bekliyoruz senden,boyundaki şişliklerde herhalde lenf bezi şişmesi olabilir bende de var yanakta oluyor.![]()
Tamamdır kuzucumTeşekkür ederim ablacim olabilir bakalim haber verecegim sizlerede![]()
Ben adım ve leslie yapıyorum.@60kiloyum
@Bal0ncuk
@Zuzushh
_ASTRAL_
kaptanımızin mesajini bir daha alintiyayım
adım dısında spora baslayan var mı mavi takım çıtırları![]()
Geçmiş olsun kaptanım. Guatr görüntüsü var ama öyle bir teşhis konmuş muydu daha önce?Haber veririm ablacim
Daha önce demistim ya boynumda bir sislik var hem onu gösterecegim hem de uzun yillardir kan degerlerime baktirmadim ona baktiracagim![]()
geçmiş olsun canım hastane işin bitince haber ver olurmu merak ederim kaptanımHaber veririm ablacim
Süper olmuş başarılar .
afiyet olsun canım geçmiş olsun dikkat et kendine bisküvi kurabiye makarna derken şekerin oynamış muhtemelen şimdi nasılsınBugün erkenden yemeklerimi hazırladım lakin menüm istediğim gibi olmadı
Kahvaltı 11:30
1 tb ekmeği
2 yumurta sarısı
Bir parça küflü peynir
Bikaç parça kapya
1 zeytin
Akşam 16:30
3 yılbaşı bisküvisi
1 kepçe taze fasulye
3 kaşıkmakarna
Bol salata
17:30
Bikaç minik kurabiye
Biraz çekirdek
19:00
Galiba şekerim düştü, başım döndü, ter bastı
1 tane tost
1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
Spor
Yok
Zipzip-
çok şükür canımTostu yedikten sonra düzeldim, sadece kendimi çok şiş hissediyorum
Teşekkür ederim canim daha önce gitmedim ilk defa göstereceğimGeçmiş olsun kaptanım. Guatr görüntüsü var ama öyle bir teşhis konmuş muydu daha önce?
Günaydın canim hayirli olsun sinav ne zaman
Teşekkür ederim canim yazarim tabi kigeçmiş olsun canım hastane işin bitince haber ver olurmu merak ederim kaptanım
fesang baby si bu kaptanların biri artı gelmiş biri sabit gelmiş
biz böyle miydik bea![]()
yıkıyorduk ortalığı
hadi gel sen kırmızı ol ben mavi
yıkalım yeniden ortalığı![]()
![]()
![]()
afiyet olsun canımAfiyet olsun canim bende cay iciyorum![]()