Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sayfanın altında bebeklerle ilgili reklamlar çıkıyor onları gördükçe kucaklayıp bağrıma basasım geliyor kokularına içime çeksem yavrum desem.............................. içimdeki bu evlat hasreti hiç bitmeyecek bu ateş hiç sönmeyecek bu istek hiç geçmeyecek :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
:KK74:

Selam kizlar dun cok kotuydum butun gun yattim sadece oglumu okula birakirken yurudum onun disinda ilac icip ful yattim. Esim makarna hasladi hepimiz onu yedik. Bugun daha iyiyim cok sukur. Hemen kendimi spora attim kahvaltimi edip. İnsallah herkesler iyidir. 😘😘

Selam kizlar dun cok kotuydum butun gun yattim sadece oglumu okula birakirken yurudum onun disinda ilac icip ful yattim. Esim makarna hasladi hepimiz onu yedik. Bugun daha iyiyim cok sukur. Hemen kendimi spora attim kahvaltimi edip. İnsallah herkesler iyidir. 😘😘
geçmiş olsun cnm

4 Ekim Sali
Kahvalti 10:30
2 dlm ekmek yumurta peynir zeytin domates salatalik

Ara 14:00
1 topkek

Aksam 18:00
Makarna yogurt

Su 2lt adim 3398 🙈🙈 pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• D35553AA-6F4A-469B-8158-C75EEED0710C.webp
    D35553AA-6F4A-469B-8158-C75EEED0710C.webp
    4 KB · Görüntüleme: 28
Geçmiş olsun canım

Back
X