- 18 Ekim 2017
- 6.437
- 38.901
- 548
- 34
Yeteri kadar lifli besin + kayisi incir vs cozmuyor mukızlar benm bu kabızlığım ne olcak ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeteri kadar lifli besin + kayisi incir vs cozmuyor mukızlar benm bu kabızlığım ne olcak ya![]()
off bende ilaca direniorum yıllardırYa ben onu unutmuştum dün @60kiloyum diyince hatırladım. Ama ilaç icmicem ya kendi ne zaman isterse gelsin
çözmüyor cnmYeteri kadar lifli besin + kayisi incir vs cozmuyor mu
Yürüyüş falan yapınca çalışır mı acaba bağırsaklar?off bende ilaca direniorum yıllardır
çözmüyor cnm
malesef
yk anacım yk bana hiç biri işe yaramıoYürüyüş falan yapınca çalışır mı acaba bağırsaklar?
Bak ben de her gün acı yiyorum tık yok aynenyk anacım yk bana hiç biri işe yaramıo
bu seneye kadar acı işe yarıodu
şimdi onada tık demio
Sen kilo takibi niye yapmiyosun bakiim profilin altına?yk anacım yk bana hiç biri işe yaramıo
bu seneye kadar acı işe yarıodu
şimdi onada tık demio
sevmiomSen kilo takibi niye yapmiyosun bakiim profilin altına?
lezzetli olan herşey diyet dışıAkşama hem lezzetli hem diyete uygun ne yapabilirim acaba![]()
Hiiiiiiç meraksevmiomnieki
Puuffffff aynen bebemlezzetli olan herşey diyet dışı![]()
en son 57.95 idimHiiiiiiç merak
Yaaa ben de 57 istiyorumen son 57.95 idim
sonra pazartesiye artıyla grdim ama vermişimdir ben o artıyı
ben 52-53 felan istiyorumYaaa ben de 57 istiyorum
Canimmmmm cuma günü ye ben sana kıyamamaynen canım benimde içimde bir pasta yeme isteği var ama dur sara diyorum kaptansın unutma takıma örnek olmalısın kendi kendimle cebelleşiyorum![]()
bence bizim sorunumuz kabızlıkO da olur![]()