- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
Afiyetler olsun ne güzel:))Amin ablacim sabah kahvemi içerken seni andım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyetler olsun ne güzel:))Amin ablacim sabah kahvemi içerken seni andım:)
Gel vatandaş gelllll kaptan çıldırdıPastalar çaylar benden kısır çiğköfte içli köfte de yapabilirim![]()
Hikayesi buradan onun![]()
Allah razi olsun güzel gectiAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun gezegenim
Afiyet olsun canim
Sinavinda basarilar Allah zihin açıklığı versin
Günaydın gezegenim
Cok uyudum bugun![]()
kolay gelsin canımBirazdan toplantıya giricem kaçta biter bilmiyorum. Ne yicem ben eve gidince ya
Güzel de oldu yaninerden geldigini bilmiyordum .. aldi basini gitti
Allah razi olsun güzel gecti![]()
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun kuzucuğum inşallah tez zamanda iyileşirsin![]()
Afiyet olsun ablacim3 tane mandalina yedim![]()
Sağol kuzum açım hala direniyorum.Teşekkür ederim canim
Afiyet olsun ablacim![]()
Gecmis olsun ablacim Allah sifa versinValide yarın endoskopi olacakmış hastanedeler şimdi,randevu bakıyorlar yarına ne olur bilmiyorum haberiniz olsun.
Çok sağol kuzum bide görüşmüyorum kendisiyle 4 aydır .Gecmis olsun ablacim Allah sifa versin![]()
geçmiş olsun temiz çıkar inşallahValide yarın endoskopi olacakmış hastanedeler şimdi,randevu bakıyorlar yarına ne olur bilmiyorum haberiniz olsun.
Evdekilere kuru fasulye ve pilav var canım. Yumurta salatası yok almıyım haşlanmış yumurta asla yiyemiyorumkolay gelsin canımyumurta salatasi cay basit ve doyurucu .. ama evdekilere bilemedim
![]()
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallahValide yarın endoskopi olacakmış hastanedeler şimdi,randevu bakıyorlar yarına ne olur bilmiyorum haberiniz olsun.
Afiyet olsun canımcım06.10.2022
09:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 fincan adaçayı
Ara 15:00
1 fincan sütlü zencefilli Türk kahvesi
1 kare %85 kakaolu bitter