Şoför NebahatGüzel gidiyorDün akşam sürdüm. Bugün akşam da çıkarız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şoför NebahatGüzel gidiyorDün akşam sürdüm. Bugün akşam da çıkarız
![]()
İYi geçti canım benim bugün çıktık hastaneden anneme geldik burda kalacaz bikaç gün kalacaz
Sevindim guzel geçmesine cabuk iyilesir inşallahİYi geçti canım benim bugün çıktık hastaneden anneme geldik burda kalacaz bikaç gün kalacaz![]()
Teşekkür ederim canım benim inşallahhhSevindim guzel geçmesine cabuk iyilesir inşallah![]()
Mavi takımın birinci oluşunu kutlayalım demiştim ama seni isteksiz gördüm başka bir akşam güzel bir parti yapalım diğer kızlarlada konuşupTebrik ederim canım
Hayırlı kandiller canım
Şöferlik nası gidiyo canım
İyi dinlenmeler kaptanım
Teşekkür ederim canım. Takımım bana rağmen kazandı. Teşekkür ediyorum hepsine
Neyi kutlayacağız 700 gr alışımı mı![]()
Allah şifa versin inşallah canımİYi geçti canım benim bugün çıktık hastaneden anneme geldik burda kalacaz bikaç gün kalacaz![]()
Ben hepinizin yerine fazlasıyla kutladımMavi takımın birinci oluşunu kutlayalım demiştim ama seni isteksiz gördüm başka bir akşam güzel bir parti yapalım diğer kızlarlada konuşup![]()
Afiyet olsun canım bende saat 14.30 a kadar açtım kahvaltı bile yapmadım ama sonrasında iki dilim ekmekle kahvaltı yaptım ve bir kase sütlaç yedim akşama da tavuk pilav yapacam kabaktan vazgeçtim onu yarın yaparımBen hepinizin yerine fazlasıyla kutladım![]()
Afiyet olsun canimAfiyet olsun canım bende saat 14.30 a kadar açtım kahvaltı bile yapmadım ama sonrasında iki dilim ekmekle kahvaltı yaptım ve bir kase sütlaç yedim akşama da tavuk pilav yapacam kabaktan vazgeçtim onu yarın yaparım
Aman tabi canım cuma günü kabak da neymişAfiyet olsun canım bende saat 14.30 a kadar açtım kahvaltı bile yapmadım ama sonrasında iki dilim ekmekle kahvaltı yaptım ve bir kase sütlaç yedim akşama da tavuk pilav yapacam kabaktan vazgeçtim onu yarın yaparım
Hergün çık canım10 dk da olsa yeterGüzel gidiyorDün akşam sürdüm. Bugün akşam da çıkarız
![]()
Yooo ne isteksizi, partilere bayılırımMavi takımın birinci oluşunu kutlayalım demiştim ama seni isteksiz gördüm başka bir akşam güzel bir parti yapalım diğer kızlarlada konuşup![]()
Allahım nasıl mutlu oldummm
Masterfit Yarışması 50.Etap 30.09 07.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım sara_28
Kırmızı Kaptan 85.3 83.9 1.4 1,64 fesang
Kırmızı 64.3 61.8 2.5 3,89 @erenmothers Kırmızı 67.7 66.65 1.05 1.55 @Aijoo Kırmızı 77.2 78.4 +1.2 -1.55 @LimonluAyran Kırmızı 75.5 0 @Kinoalihatun Kırmızı 78.85 79.4 +0.55 -0.7 Hedef60kgolmak
Kırmızı-Sarı Kırmızı Takım ortalamasi 0.80 Mavi Takım pastelfit
Mavi Kaptan 56.5 57.2 +0.7 -1.24 @60kiloyum Mavi 90.0 89.7 0.3 0.33 Tutku44
Mavi 82.3 81.7 0.6 0.73 @Bal0ncuk Mavi 57.95 57.4 0.55 0.95 @Zuzushh Mavi 90.7 89.5 1.2 1.32 @_ASTRAL_ Mavi-Sarı 0.42 Adim avantaji 2 Mavi takim ortalaması 0.82
sara_28
pastelfit
Emekleriniz icin teşekkür ederim guzel bir haftaydi
Bu hafta kazanan mavi takimpastelfit tebrikler
![]()
Partygirl minnoşHergün çık canım10 dk da olsa yeterKolay gelsin.
Yooo ne isteksizi, partilere bayılırımsanki çok gitmişim gibi
![]()
Vallahi mutfakta iş yaparken son ses müzikte kendimle partilerim her zamanPartygirl minnoş![]()
İnsaallah dostum, yaparsin senSana da canım
60lara hoşgeldin canım
Ben de gelicem bir gün inşallah![]()