Hahaha iş yapmanin en eğlenceli yanıVallahi mutfakta iş yaparken son ses müzikte kendimle partilerim her zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha iş yapmanin en eğlenceli yanıVallahi mutfakta iş yaparken son ses müzikte kendimle partilerim her zaman![]()
İbreni değiştirsene kızİnsaallah dostum, yaparsin sen![]()
Kilomu bilmiyorum kiİbreni değiştirsene kız
Heee ben 63 oldun sandım tamam canımKilomu bilmiyorum ki69 u görmüştüm bi ara baska tartiyla.
Tartimi evde birakmistim. İstanbuldayız. Kasım başına dogru dönücez insaallah.
İş yapmayı hiç sevmiyorum, müzikle katlanılır oluyoHahaha iş yapmanin en eğlenceli yanı
Evet canım 57ydim 7 kilo aldımfesang ibre dedin de sen 5 kg kadar mi aldın ? 57 civariydin sanirim
Ayyynenİş yapmayı hiç sevmiyorum, müzikle katlanılır oluyo![]()
Aynen canım bende müzikle ve telefonda sohbet ederken iş yapıyorumİş yapmayı hiç sevmiyorum, müzikle katlanılır oluyo![]()
Bende Müzik dinliyorum özellikle mutfaktayken yoksa isler bitmiyorAynen canım bende müzikle ve telefonda sohbet ederken iş yapıyorum
Teşekkür ederim canımHosgeldin canim![]()
Hoşgeldin canım hayırlı kandiller. Ne öğretmenisin?Arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller dilerim
Sabah okuldaydım kahvaltı 12.00
Pastırmalı yumurta, 5 zeytin, peynir, bi kaç dilim kavun, 2 ısırık pide
Akşam 18.00
Yeşil fasulye, salata, yogurt 1 dilim ekmek
Okulda nöbetçiydim baya hareketli bi gündü.
Suyumu ölçmedim.
Teşekkür ederim kuzumKmsl Hnd geçmiş olsun canım
Canım siz taşındınız mı bu arada?Teşekkür ederim kuzum![]()
Yok kuzum ya büyük kız çok ağladı gitmek istemiyor babasını bir şekilde ikna ettiCanım siz taşındınız mı bu arada?
Hmmm hayırlısı olsun canımYok kuzum ya büyük kız çok ağladı gitmek istemiyor babasını bir şekilde ikna etti
O zaman şırdana devamYok kuzum ya büyük kız çok ağladı gitmek istemiyor babasını bir şekilde ikna etti
İnşallah kızİnsaallah dostum, yaparsin sen![]()
HoşgeldinTeşekkür ederim canım![]()