- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
İngilizce hocam sizin branş neydi?Tanışmış mıydık biz :) branş neydi hocam?
Ben ara ara gelip gidiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İngilizce hocam sizin branş neydi?Tanışmış mıydık biz :) branş neydi hocam?
Olsun kilo almasak gorusemeyecegiz demek kiKürkçü dükkanı hesabı dönüp dolaşıp geliyorum canım kilo aldıkça.
Elhan yoksa yoksabteyze mi oluyoruz:)Tatlışım
Perşembe başim ağrıyordu yatarak geçti. Surekli bir bulantı baş dönmesi vardı. Bugün iyiyim. Doktora gitmem lazım randevu yok. Aile hekimine gitmeyi düşünüyorum artık. Pazartesi gelsin de...
Pdr benim deİngilizce hocam sizin branş neydi?
Ben ara ara gelip gidiyorum.
Her şeyi düşündüm o aklıma gelmediElhan yoksa yoksabteyze mi oluyoruz:)
Yaa nasi gelmez 26,5 yaşındasın tam vakti :)Her şeyi düşündüm o aklıma gelmedi![]()
Ben de diyorum bu göbeğim niye şişti
Lepiska saçli minik bir elhancik hiç fena olmazdı![]()
Doğru diyorsun minoşumYaa nasi gelmez 26,5 yaşındasın tam vakti :)
Canim kaptancığım oldu ameliyat çok şükür ameliyat iyi geçti sonradan biraz sıkıntı yaşadık kanama, seker yükselmesi oldu ama şuan iyiyiz elhamdülillah.
Sorma baloncugum stresli bir hafta yaşayınca bol bol yiyince uğrayamadim isteFitt_anne nerdesin uşağum
cansınHiç önemli değil canım canın sağolsun![]()
İyikimKabul etmemek ne demek canım benim sürekli eksi göremeyiz ki
teşekkürler kaptanımTeşekkür ederim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Cook gecmis olsun Allah şifa versin
Hayırlı kandiller canim
Tamam canim ekledim masterfite
Tamam csnim ekledim sari takima![]()
tamamdır kaptanımKırmızı başlıklı kızlarım hoşgeldiniz
@sara_28
minerva1988
@Zuzushh
@erenmothers
Kinoalihatun
@_ASTRAL_
Bugün yiyip ictik (ben hele uffff diyorum) yarın sabahtan itibaren sağlıklı ve dengeli menulerinizi bekliyorum. Günlük en az 8bin adım atalım hatta ne kadar fazla o kadar iyi.
Menülerde beni veZipzip- i sporlarda ise @pastelfit i etiketlemeyi unutmayın. Hepinizi öpüyorum
![]()
Yazdım kaptanım@erenmothers @sara_28Kinoalihatun cuma menulerinizi bekliyorum canlarım. Yazdiysaniz ve gormediysem kusura bakmayın
![]()
Bizim de tam tersi okul çok boş sınıflar 15 kişi civarı okul dönüştürülecek diye endiseleniyorumKolay gelsin ögretmenim bizim okul sabahçı öglenciydi tekli egitime geçtik şimdi çok kalabalık sınıflar 40 kişi çok yorucu oluyor.
Allah şifa versin canımCanim kaptancığım oldu ameliyat çok şükür ameliyat iyi geçti sonradan biraz sıkıntı yaşadık kanama, seker yükselmesi oldu ama şuan iyiyiz elhamdülillah.