- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini yorma kesinlikle bitanem kaş yapalım derken göz cikarmayalimBu hafta senin için elimden gelenin fazlasını yapacam canım sporuda artıracam
![]()
Vermeyenleri dövüyor musun hocam :)100 gram bile olsa eksi eksidir ben kendim için de korkuyorum bakmaveremesek de canımız sağolsun bitanem
![]()
Evet sağlıklı verelim bedenimiz önemliKendini yorma kesinlikle bitanem kaş yapalım derken göz cikarmayalimben de eskisi gibi stres yapıp kendimi aç bırakmayacağım keyifli bir hafta gecirelim
Aynen canımTşk ederim canımmmtelafi ederiz bu hafta inşallah
![]()
Amin canım çok sağolAllah şifa versin canım
Aaaaa nasıl aklıma gelmediVermeyenleri dövüyor musun hocam :)
Sana kıyamam bir an önce düzelGünaydın herksse.. Bende moraller hala bozuk
O yüzdrn dün bildirim yapmamşm onu farkettm.. Bu aralar kusuruma bakmayın
07ekim cuma
Sabah
1 yeşil çay
Öğlen
1 kase yoğurt
2 parça tavuk
1 parça tatlı
Akşam
1 kase cacık
Yarm tabak fasulye
2 lt su
Zipzip-
605 adim
Valla hedef 10bin ama bakalım hava bozdu605 adim![]()
Burasi yagisli bugün evde tamamlarim bende cok zorlamadanValla hedef 10bin ama bakalım hava bozdu
Onun gibi birşey diGüne mi gittin kızafiyet olsun
![]()
Afiyet olsun kaptanim07 Ekim 2022
sabah yok
öğlen 12.15
2 yk karışık kızartma, 1 kk peynir, 1 tk şekersiz marmelat, salatalık, 2 ince dilim tbe, küçük bardak kefir
ara 16.30
1/2 ceviz, 6 çiğ badem, 5 çiğ fındık
akşam 19.30
1,5 küçük boy imam bayıldı, 1 dilim pastırma, 1 kase spagetti, salatalık turşusu, biber, 2 yk ev yoğurdu
yatana kadar 1,5 lt suZipzip-
fesang
Yaklasik 9 aydir kilo vermemde bir sıkıntı vardı demek ki kan degerlerim bu sürede cok düşük seviyelere inmişdemir değerlerin ve hemoglobin bu sınırlardayken kilo veremezsin. çünkü demir elementi hücrelere oksijen taşır. sen de şu an neredeyse yok gibi. sakın diyet yapma şu an. kilo verilir. senin şu an sağlığın önemli. elifcim sakın aşırı sporda yapma. çok adım atıcam diye uğraşma. sorun olur.
beslenmene çok dikkat et. o değerler normalin çok çok altında.
Bugun ictin mi canim ilaclariniUfff ben ne kan hapimi alıyorum ne tiroid ilacımı...
Afiyet olsun canim
Tost mu oda neHer öğün tost yok artık di mi kaptanım![]()
Tamam canimKan hapimi içtim canım![]()