Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

08 Ekim 2022

sabah yok

ara 11.30
1 küçük kuru incir, 7 zeytin

öğlen 12.30
sucuklu biberli az kaşarlı omlet, domates salatalık, 1/4 simit

ara 15.30
1 elma, 2 ceviz

ara 16.30
1 kk peynir, 1 tk biber sos, 1 wasa

ara 18.40
1 küçük kuru incir, 7 zeytin

akşam 19.30
hamsi buğulama, yeşil salata, 4 lokma çok tahıllı ekmek

ara 20.30
2 küçük top (fıstıklı üzümlü karabuğday patlaklı)

yatana kadar 1,5-2 lt su Zipzip- Zipzip- @fesang

bol aralı bir gün oldu.
Afiyet olsun kaptanim 💙

Rica ederim Elhoşumm ❤❤⚘⚘
Elifim bisiklet kursuna başladim bugün...
Ön kayıt olmuştum asil listede çıkmadım bugün gittim baktım dört öğrenci gelmiş. Hoca da gel derse katil dedi muhtemelen yedeklerdesin dedi. Yarın yine gel gelmeyen olursa devam edersin dedi. :KK76::KK76:Denge çalıştık inşallah öğrenirim çok heyecanlıyım.

Ön kayıt olmuştum asil listede çıkmadım bugün gittim baktım dört öğrenci gelmiş. Hoca da gel derse katil dedi muhtemelen yedeklerdesin dedi. Yarın yine gel gelmeyen olursa devam edersin dedi. :KK76::KK76:Denge çalıştık inşallah öğrenirim çok heyecanlıyım.
Öğrenirsin ablacım yaparsın sen çok basit bisiklet sürmek 😍😍 sana vız gelir

Nau nau videosunu mu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Evet evet 😀

Ayyyy hayırlı olsun ablacım 😍 ben de süremiom valla

Yaa cook sevindim Elhoşumm 😍😍😍
Cok istiyordun bisiklet sürmeyi öğrenirsin tabiki🥰🥰🥰🥰

Saol balım ❤️ mide mi üşüttüm sanırım canım sabah ve öğlen iyiydim ama akşamüstü halsizlik ve mide bulantısı başladı dün dışardaydım hava soğuk bir de yağmura yakalandım akşam onun eseri sanırım canım

🧿🧿🧿maşallah afiyet olsun canım

Teşekkürler kaptanım ❤️❤️
Geçmiş olsun canım

Yaaa canim çok sevindim :) basın nasi bakim

Bence de öğrenirim di mi tatlım :KK60:
Tabi ablacım 😘😘 bi antepli herşeyin üstesinden gelir.
Ben bekarken motor da kullanıyodum. Babam motorcu benim . Karşıyaka uşağıyık 🤣🤣 başka semtte büyüdük ama kanımızda var.
Sen herşeyi başarırsın

İlk dersi başarıyla geçtim ...hoca aferin dedi :confused: evet bitanem yapılacaklar listesinde ilk sıradaydı. Başladım böylelikle. :KK36:
Elhan bence öğretmenler zaman zaman yeni beceri kazanmak için kursa gitmeli , ben tenise başladığımda çocuklarla empati düzeyin çok arttı . Başarma kaygısız yetersizlik duygusu x Basri mutluluğu çok fazla yaşanıyor

Back
X