Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım yediklerime dikkat ettim ama adım ve spor yapamadım bugün 😘
ben de ekstra spor yapamadım. ama arada kalkıp oynadım. öyle yap bak mezdekeyi aç azcık azcık oyna. adımları toparlarsın. geceye kadar 3,5 saat var daha 😘

09 Ekim 2022

sabah yok

ara 11.30
1 küçük kuru incir, 7 zeytin
öğlen 12.00
sucuklu peynirli karabuğday pankek (1 yumurta+2 yk karabuğday unu), söğüş salata

ara 16.00
2-3 yk ev yoğurdu, 2-3 yk granola, 10 böğürtlen, tarçın

ara 18.40
akşam 19.10
1 tabak etli patlıcan yemeği, biraz salatalık ve birkaç salatalık turşusu, biber, 1 dilim tahıl ekmeği+3 lokma pide

yatana kadar 2 lt su

şimdi çay içerim
t1912.gif
Zipzip- Zipzip- fesang fesang
Afiyet olsun kaptanim 💙
Herkese selam ♥️ gergin bir gün geçiriyorum 😓 nedenini bilmiyorum ama sanırım kendimi içten içe kısıtlamak , artık diyetteyim diye içimden tekrar etmek gerdi beni 😐 kızım bu sene ortaokula başladı . Sürekli ona ders çalış demekten de yoruldum 😔 ya öğretmen olup da çocuğuna söz dinletememek çok sinir bozucu 😫 yani bırakayım karışmayım diyorum o da olmuyor , ne yapacağımı şaşırdım 🤷🏻‍♀️
Selam canim Allah kolaylik versin❤
Kahvaltı 11.30
2 yumurta
1 küçük poğaça
5 zeytin
1 YK menemen
1 kurabiye

İkindi 17.00
2 dilim Etimek tatlısı
1 kalburabastı
1 büyük Türk kahvesi

Menüm de berbat farkındayım. Yarın toparlanıyorum söz 😔
Çocuklarla kırtasiyeye gittik tam 2.5 saat yürüdük ve saatim 3.542 adımda takılı kalmış . Bebek arabasını sürdüğüm için mi atmadı anlamadım açıkçası 😐
Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum
Afiyet olsun canim❤
Hayırlı akşamlar😍
Hayırlı akşamlar canim ❤
60kiloyum 60kiloyum @pastelfit
Kahvaltı
2 dilim ekmek yumurta salatası domates söğüş çay

Ara kahve

Öğlen 1\4 simit

Ara soda

Akşam dünden kalan fasilyeyi yedim 2 kepçe 4 kaşık da pilav ayran
3000 adım oldu bugün
3 litre de su
Afiyet olsun canim❤

ben de ekstra spor yapamadım. ama arada kalkıp oynadım. öyle yap bak mezdekeyi aç azcık azcık oyna. adımları toparlarsın. geceye kadar 3,5 saat var daha 😘
Kaptanım bulaşık yıkarken falan oynadım kızlarla top da oynadım 🤣🤣 ama birazdan duş alır yatarım 8.000 zor olur dediğim gibi telefonu üstümde taşıyınca rahat görüyorum zaten .ama bugün üzerimde taşımadım .

09 Ekim 2022

sabah yok

ara 11.30
öğlen 12.00
sucuklu peynirli karabuğday pankek (1 yumurta+2 yk karabuğday unu), söğüş salata

ara 16.00
2-3 yk ev yoğurdu, 2-3 yk granola, 10 böğürtlen, tarçın

ara 18.40
akşam 19.10
1 tabak etli patlıcan yemeği, biraz salatalık ve birkaç salatalık turşusu, biber, 1 dilim tahıl ekmeği+3 lokma pide

yatana kadar 2 lt su

şimdi çay içerim
t1912.gif
Zipzip- Zipzip- fesang fesang

Afiyet olsun kaptanım 😘

Back
X