Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun Elhoşumm ♥️
Sağ ol bitanem ben de sana yazıyordum az önce. İkimize de geçmiş olsun. Benim baş donmelerim devam ediyor :KK14: bulantıyı da yiyerek geçiriyorum -midem boş kalınca oluyor genelde-bu da kilo almama sebep oluyor. Açlık şekerimle ilgili olabilir mi acaba?

Zipzip- Zipzip- masterfite katılmak istiyorum
IMG_20221014_113310.webp

Sağ ol bitanem ben de sana yazıyordum az önce. İkimize de geçmiş olsun. Benim baş donmelerim devam ediyor :KK14: bulantıyı da yiyerek geçiriyorum -midem boş kalınca oluyor genelde-bu da kilo almama sebep oluyor. Açlık şekerimle ilgili olabilir mi acaba?
Teşekkür ederim Elhoşumm
Olabilir belki daha once seker problemin varmiydi
Pazartesi sonuclarin cikinca yaz mutlaka ablacim 🥰

Yine az tuzlu mu beslendin acaba çok su , yeşil çay vs
Geçmiş olsun ablacım inşallah çözümü kolay çıkar 😘😘

dolunaydagel dolunaydagel bu hafta en çok kiloyu vererek Kırmızı Kaptan oldun tebrik ediyorum♥️♥️👏👏👏
dolunaydagel dolunaydagel tebrikler tatlım

Çıtırım denge olayın nasıl baş dönmelerin olduğu zaman.
Teşekkür ederim bitanem 😍💐 kontrollü yaşayacağız mecbur. Gençliğimizin hakkını vermek lazım. :super:
Aynen canısı artık dikkatli olacak yaşa geldik zaten.

Back
X