- 8 Eylül 2016
- 103.323
- 438.176
- 898
- 36
Geçmiş olsun ElhoşummPazartesiye randevu aldım kuzum. Kan degerlerime baktiracagim. Yolunda gitmeyen bir şeyler var psikolojik de olabilir tabi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ElhoşummPazartesiye randevu aldım kuzum. Kan degerlerime baktiracagim. Yolunda gitmeyen bir şeyler var psikolojik de olabilir tabi.
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar normale ulaşır.B12 den cok hemoglobin degerim artmistir inşallah ablacim
6.3 çıkmışti sonuclarimda ablama da sordum oda nasil yaşıyorsun dedi![]()
İnşallah artmıştır kuzucum,değerler epey düşük çıkmış iğne ile artmıştır kesin.B12 den cok hemoglobin degerim artmistir inşallah ablacim
6.3 çıkmışti sonuclarimda ablama da sordum oda nasil yaşıyorsun dedi![]()
Tamam kaptanımEn gec 1 diyoruz canım
İnşallah Elhoşumm Perşembe gitcem bendeGeçmiş olsun canım inşallah sonuçlar normale ulaşır.![]()
İnşallah ablacım teşekkür ederimİnşallah artmıştır kuzucum,değerler epey düşük çıkmış iğne ile artmıştır kesin.
Geçmiş olsun çıtırım sonuçlar iyi çıkar inşallah ..Pazartesiye randevu aldım kuzum. Kan degerlerime baktiracagim. Yolunda gitmeyen bir şeyler var psikolojik de olabilir tabi.
Rica ederim kuzum ne demekİnşallah Elhoşumm Perşembe gitcem bende
İnşallah ablacım teşekkür ederim![]()
Sağ ol bitanem ben de sana yazıyordum az önce. İkimize de geçmiş olsun. Benim baş donmelerim devam ediyorGeçmiş olsun Elhoşumm![]()
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun çıtırım sonuçlar iyi çıkar inşallah ..
Teşekkür ederim ElhoşummSağ ol bitanem ben de sana yazıyordum az önce. İkimize de geçmiş olsun. Benim baş donmelerim devam ediyorbulantıyı da yiyerek geçiriyorum -midem boş kalınca oluyor genelde-bu da kilo almama sebep oluyor. Açlık şekerimle ilgili olabilir mi acaba?
Yine az tuzlu mu beslendin acaba çok su , yeşil çay vsSağ ol bitanem ben de sana yazıyordum az önce. İkimize de geçmiş olsun. Benim baş donmelerim devam ediyorbulantıyı da yiyerek geçiriyorum -midem boş kalınca oluyor genelde-bu da kilo almama sebep oluyor. Açlık şekerimle ilgili olabilir mi acaba?
Tarih yanlış katilamazsin
Çıtırım denge olayın nasıl baş dönmelerin olduğu zaman.Sağ ol bitanem ben de sana yazıyordum az önce. İkimize de geçmiş olsun. Benim baş donmelerim devam ediyorbulantıyı da yiyerek geçiriyorum -midem boş kalınca oluyor genelde-bu da kilo almama sebep oluyor. Açlık şekerimle ilgili olabilir mi acaba?
Aynen canısı artık dikkatli olacak yaşa geldik zaten.Teşekkür ederim bitanemkontrollü yaşayacağız mecbur. Gençliğimizin hakkını vermek lazım.
![]()
Noldu??Pazartesiye randevu aldım kuzum. Kan degerlerime baktiracagim. Yolunda gitmeyen bir şeyler var psikolojik de olabilir tabi.
Bugün günlerden nekı ben kımım burası neresiTarih yanlış katilamazsin
Ekliyorum canim![]()
Tatlım çalıştığını bilmiyordum. Ne işle mesgulsun![]()
Genel yazayım. bir iş yerinde yöneticiyim.Canım sen ne iş yapıyordun?
Masterfit Yarışması 52.Etap | ||
1 |
![]() | 82.7 |
2 |
![]() | 56.3 |
3 |
![]() | 83.2 |
4 |
![]() | 83.4 |
5 |
![]() | 83.9 |
6 |