- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Çok geçmiş olsun canım ballı ıhlamur iç varsa çok iyi geliyorGrip oldum canım şu an çok halsizim sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım ballı ıhlamur iç varsa çok iyi geliyorGrip oldum canım şu an çok halsizim sen nasılsın
Maşallah canım boyuna göre kilon çok fazla değil aslında ama sen daha iyi bilirsin tabi71.4 boy 170
Geçmiş olsun bitanemBugün sporum az oldu ama rahatsızım şifayı kaptım çok fena grip olmuşum
Teşekkür ederim canım sabahtan beri içmediğim kalmadı desemÇok geçmiş olsun canım ballı ıhlamur iç varsa çok iyi geliyor
Evet fazla olanları attım zatenMaşallah canım boyuna göre kilon çok fazla değil aslında ama sen daha iyi bilirsin tabi![]()
Teşekkür ederim canım sabahtan beri içmediğim kalmadı desemballı tarçınlı su c vitamini çinko karamürver takviyesi magnezyum ağrı kesici ateş düşürücü propolisli su şimdide çay demledim
![]()
Teşekkür ederim canım sabahtan beri içmediğim kalmadı desemballı tarçınlı su c vitamini çinko karamürver takviyesi magnezyum ağrı kesici ateş düşürücü propolisli su şimdide çay demledim
![]()
Sagol canim yatana kadar icerim daha ama tabi 3 lt etmezAfiyet olsun canım suyu biraz daha içersen süper olacak![]()
Aaaa dokunmasın o kadarıTeşekkür ederim canım sabahtan beri içmediğim kalmadı desemballı tarçınlı su c vitamini çinko karamürver takviyesi magnezyum ağrı kesici ateş düşürücü propolisli su şimdide çay demledim
![]()
Aynen canım eminim böylede çok güzelsinEvet fazla olanları attım zatenson zamanlarda kendimi kontrol edememeye başladım ve 2 kilo geri aldım
öyle anan vereyim kesin vermem lazım diye dertlenmiyorum. Ama büyümüş göbek geri küçüldü şükür
70 in altına inersem aldığım 2 kilo dokunmaz diye düşünüyorum
Yok dokunmaz canım ara ara içtim aynı anda değil böyle yazınca çok görünüyorsa da aşırı değil vitamin ve mineral takviyesi çoğu diğeride bildiğin ağrı kesici ateş düşürücüAaaa dokunmasın o kadarıbiraz yatıp dinlen daha bir şey içme bence canımcım
Olsun 2 2.5 litre olsa yeter zatenSagol canim yatana kadar icerim daha ama tabi 3 lt etmez
Amin canım yarında ayva yapraklı ıhlamur demleyeyim iyiki aklıma getirdin sağolasınŞifa olur inşallah ❤
Geçmiş olsun canimBugün sporum az oldu ama rahatsızım şifayı kaptım çok fena grip olmuşum
Cok geçmiş olsun. Havalar birden çok soğudu tam hastalık havasıAmin canım yarında ayva yapraklı ıhlamur demleyeyim iyiki aklıma getirdin sağolasın![]()
Aynen canım iş yerindekilerde hep aksırıp öksürüyordu banada bulaştı işteCok geçmiş olsun. Havalar birden çok soğudu tam hastalık havası
Afiyet olsun kaptanim15.10.2022 menüm
Sabah
Peynir ve zeytin
İki wasa
Şekersiz çay
Öğle
Bir tane lahmacun
Maydanoz
Kefir
Akşam
İki tane fit kabak karnıyarık
Kırmızı pancarlı roka salatası
Cacık
Su 2 litre spor 30 dakika tempolu yürüyüş ve 8793 adım
Zipzip- @pastelfit
Eki Görüntüle 3146048
Gecmis olsun Allah sifa versin canimBugün sporum az oldu ama rahatsızım şifayı kaptım çok fena grip olmuşum
Hosgeldin canimBen geldim![]()
Afiyet olsun canim