- 30 Kasım 2014
- 29.914
- 132.043
- 798
bu aralar tam ayarlayamıyorum. tatile çıkınca inşallah.Spagetti yemesen iyiydi canım ama afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar tam ayarlayamıyorum. tatile çıkınca inşallah.Spagetti yemesen iyiydi canım ama afiyet olsun
Afiyet olsun canimakşam katmer iptal oldu. sonra yapıcaz. köfte ve spagetti yedim salatayla. şimdi de yeşil çay içiyorum.
Afiyet olsun canimAyvalı ıhlamur çayı içiyorum birazdan da siyah çay demledim ondan içerim![]()
Maşallah kaptancıgımaBende yürüyüş yaptım biraz 7300 adımdayım birazdan leslie yapacam
Yenecez canım insülin direnci korksun bizden2,5 sınır değer kabul ediliyor ama açlık insülini 9 olunca insülin direnci başlıyor aslında. vücut sürekli şeker istiyor.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Afiyet olsun canım her zaman ki gibi güzel bir menü
Bende haftaya tatile çıkıyorum biraz dinlenmeye ihtiyacım varbu aralar tam ayarlayamıyorum. tatile çıkınca inşallah.
BencedeEyvah eyvah![]()
Teşekkür ederim canim kaptancığımAfiyet olsun canım her zaman ki gibi güzel bir menü![]()
Afiyet olsun canım ful karbonhidrat olmuş ama olan olmuş yarın telafi edersin canım
2 pogacamı sabah ?akşam da kola ıcmıssınız ayran bıle tercıh etmemıssınız acıkcası cokta tın yarısma takım dedıgınız bır gün olmuş . Afiyet olsun
TartılmıcamYiaa yerim , yarın artı kaç cikicaz bro tahminin var mı :)
Selam ben de seni seviyorum o nolucak?????Seni seviyorum ben![]()
Sağol canım kesinlikle bu hafta çok çok dikkat edicem sözAfiyet olsun canım ful karbonhidrat olmuş ama olan olmuş yarın telafi edersin canım![]()
Kaptancığım gerçekten 1 günde telafi edilecek bir menumu .Ben yalandan yarışıyoruz derken boşa dememiştimAfiyet olsun canım ful karbonhidrat olmuş ama olan olmuş yarın telafi edersin canım![]()