Ya ahshshs güldürdünHanimKelesimiGetir ağrım kalmadı ama hala sıvı geliyor ve kesintisiz bir uğultu var. Bir şey duymuyorum. Bazen işime geliyor ama
Dr a gitsem mi açılır mı zamanla?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ahshshs güldürdünHanimKelesimiGetir ağrım kalmadı ama hala sıvı geliyor ve kesintisiz bir uğultu var. Bir şey duymuyorum. Bazen işime geliyor ama
Dr a gitsem mi açılır mı zamanla?
Teşekkür ederimTebrik ediyorum eksiler çok iyi..
Yeni isin hayirli olsun.İş ortamı güzeldi. İnşallah hep iyi devam eder. Şimdilik her haftasonu gitmem için anlastik. Duruma göre haftaici bir gün de atarlarsa gideceğim![]()
Hcy trçn khv içecem az soraGünaydınlar kuzucum
Günaydınlar kekcim
Günaydınlar canısı
Bende çok mennunum şarj olayı çok iyi .
Tamamdır aradaki farkı göreceksin daha lezzetli oluyor.![]()
Yemek için çıkılmaması ilginçmiş ama prim olmuşİş ortamı güzeldi. İnşallah hep iyi devam eder. Şimdilik her haftasonu gitmem için anlastik. Duruma göre haftaici bir gün de atarlarsa gideceğim![]()
Günaydın mutlu haftalar romantik kuzu
Teşekkür ederim. İlk kez mağaza da çalışacağım için bayağı gergindim. Ama çok şükür satişta yapabildim prim bile aldım![]()
Tebrik ediyorum eksin çok güzelGunaydinlar -400
16 ekim menu
Kahvati 10:00
2dlm ekmek hasln yumurta peynir zeytin domates salatalik
Ogle 14:00
Yogurt meyve
Aksam 18:00
2 kase mercimek corbasi
Gece cayin yanina 2 biskrem
15 ekim
Kahvalti 09:00
Meyveli bademli yulaf lapasi
Ogle 13:00
1 dilim dogumgunu pastasi
Aksam
Mercimek yemegi - bulgur - yogurt
Bir kac gundur suyu az ictim ona daha dikkat etmem lazim. Bir de havadan hic disari cikasim olmadim adimlarimi tamamlayamadim.@dolunaydagel
Zipzip-
Rica ederim,mutlaka o ödemler dert zaten,zamanla kilodanda gitmeye başlar:))Teşekkür ederimuzun süredir diyet yapmadığım için muhtemelen ödem atıyorum eksi görmek çok güzel giden neysede
![]()
Yarasın afiyetler olsunHcy trçn khv içecem az sora
Yemek için çıkılmaması ilginçmiş ama prim olmuşalabildiğin kadar kârını al canım
Günaydın mutlu haftalar romantik kuzu
canım tebrik ederim uğurlar getirsin
![]()
Sağol ablişimYarasın afiyetler olsun![]()
![]()
Günaydın canim
Elhoşumm hastaneye gidecektin bugun gittin miSağ ol bitanem.Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin.
![]()
Bugunden itibaren baslayabilirsin
Günaydın canim cumaya eksiye dusersinGünaydın sabah tartıldım 78.1 geldim. İki gün doğru düzgün su icememistim. Menülerimi de yazcam. Düzensizlik olunca menülerde iyi olamadı.. önce dünün adımını Atayim. İşyerindeyken telefon üzerinde değildi. Cantamdaydi.. 6665 adim
Zipzip-
Afiyet olsun canim14 Ekim cuma menüsü
Sabah klasik kahvaltı, filtre kahve,1 dlm ekmek
13.30 türk kahvesi 2 hurma 1 incir 5 badem
16.30 1 bardak kefir
18.45 - 1 kase şehriye çorbası, salata, yoğurt, 1 tabak nohut yemeği
----------------------------------
15 Ekim menüsü
08.30 tost, filtre kahve, domates salata,3 zeytin
9.30 çay
12.30 türk kahvesi 1 kurabiye
15 45 tavuklu salata ayran
20.00 3 4 patates 2 3 parça tavuk(sulu yemekti annemde çocuklardan kalanları yedim)
-----------------------------
16 Ekim Pazar menüsü
Sabah- tavada yumurta, kahve, 1 dlm ekmek
13.00 1 poğaça çay
18.30- döner dürüm, ayran
İşe Hazırlıksız gittiğim için böyle oldu. Dışarı çıkmak yasak sadece oraya yemek soyleniyormuş ya da evden getiriyolarmis. Bende evden götürcem daha sonraki gidişlerimde..
Zipzip- @dolunaydagel
Günaydın canim
Canım randevu 15.15' te. Gideceğim inşallah.Günaydın canim
Elhoşumm hastaneye gidecektin bugun gittin mi
Bugunden itibaren baslayabilirsin
Günaydın canim cumaya eksiye dusersin
Afiyet olsun canim
Günaydın canim![]()
Sende sağol canısıSağol ablişim![]()
Günaydınlar olsunGünaydın mutlu haftalar herkese![]()
Çıtırım günaydınlar kan değerleri için gidecekn demi hastanayeCanım randevu 15.15' te. Gideceğim inşallah.![]()
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimHerkese tünaydın
Cuma tartim:91.5
Bugün: 90.70 yehuuuuu![]()
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGunaydinlar -400
16 ekim menu
Kahvati 10:00
2dlm ekmek hasln yumurta peynir zeytin domates salatalik
Ogle 14:00
Yogurt meyve
Aksam 18:00
2 kase mercimek corbasi
Gece cayin yanina 2 biskrem
15 ekim
Kahvalti 09:00
Meyveli bademli yulaf lapasi
Ogle 13:00
1 dilim dogumgunu pastasi
Aksam
Mercimek yemegi - bulgur - yogurt
Bir kac gundur suyu az ictim ona daha dikkat etmem lazim. Bir de havadan hic disari cikasim olmadim adimlarimi tamamlayamadim.@dolunaydagel
Zipzip-
Günaydın canimGünaydın mutlu haftalar herkese![]()
Tamam Elhoşumm sonuclar cikinca bizede haber edersinCanım randevu 15.15' te. Gideceğim inşallah.![]()
Teşekkür ederimGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canim![]()
Haber ederim bitanem çok teşekkür ederim.Tamam Elhoşumm sonuclar cikinca bizede haber edersin![]()
Evet kuzum. Kan değerlerim nasıl işler yolunda mı bir bakayım.Çıtırım günaydınlar kan değerleri için gidecekn demi hastanaye![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim
Kahvaltı yaptım su falan içtim canım yarın atsam olurmuBugunden itibaren baslayabilirsin![]()