- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
O yakışıklı doktor kesin anteplidir ablacımTeşekkür ederim bitanecik toprağım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yakışıklı doktor kesin anteplidir ablacımTeşekkür ederim bitanecik toprağım.![]()
Belki sahada dusuyodur abla bilemezsin bakmadanTatlım tansiyonum kendimi bildim bileli düşüktür. Doktorun oradan bir şey bulacağını zannetmiyorum. Ayıp olmasın diye bir şey demedim kendisine.![]()
Abla ver ismini sosyal medyada varsa serecesini çıkarırızZamane kızları bu tipleri beğenmiyor sen dur hâlâ şansımız var.![]()
Di mi bi bakalim sosyal medyasinaAbla ver ismini sosyal medyada varsa serecesini çıkarırız![]()
Görelim tabi kuzumDünya gözüyle kaptanımızin düğününü görmeyek mi![]()
Zamane kızları bu tipleri beğenmiyor sen dur hâlâ şansımız var.![]()
Sen cansın yaTatlım tansiyonum kendimi bildim bileli düşüktür. Doktorun oradan bir şey bulacağını zannetmiyorum. Ayıp olmasın diye bir şey demedim kendisine.![]()
Dahiliyeyi halledeyim fizik tedaviye gideceğim aklımdasın tatlım.![]()
Hayırlı haberlerle gel inşallahSağ olasın notercim.
Çarşamba günü ne derdim varmış öğrenicim inşallah.![]()
Yaşını göstermiyor sanırım. Adam uzmanlık yapmış 30 üstüdür kuzum.Tamam Elhoşumm yasida sor bakalim 25 se cok küçük![]()
Zamanla o da bir isim takar bana tatlım. Önemli değil ki ben alinmam rahat olAbla mı![]()
E........n ÖzcanHemen Antalya da ki yakışıklı iç hastalıkların uzmanları aranıyor![]()
Olsun canım benimEvett elhan abla öyle istedi yoksa ben onun ablasiyim![]()
Ben bı ara ftrci koca istiyordumDahiliyeyi halledeyim fizik tedaviye gideceğim aklımdasın tatlım.![]()
Bana koca yoh mu:)Yaşını göstermiyor sanırım. Adam uzmanlık yapmış 30 üstüdür kuzum.![]()
Abla burdan yazma özelden yazE........n Özcan
Soy adimiz aynı diye seçtim onu
Kulüpte bir tanıdığı yoktur inşallah çok amin![]()