- 20 Mart 2008
- 141.997
- 214.018
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Eline sağlık canim
Afiyet olsun pastelfitim![]()
ayaklarına sağlık canım
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Allah esirgesin. Sonuçların bir gelsin de diz ihmale gelmez. Uygun tedaviyle düzelir inşallahŞükür canım, senin adına sevindim.
Sanırım 2 aydan fazla oluyor, dizim birdenbire ağrımaya başladı, adım atarken boşluğa atıyor gibi ve sanki her an burkulacakmış gibi hissettim.
Ortopediye gidip röntgen çektirdim, menüsküse benzetti, emin olamadı. Emin olmak için mr çekilmesini istedi.
Bu arada ağrı şiddetini artırarak devam etti.
Yaş gidiyor, öte tarafa hazırlık başladı galiba
Allah geçinden versin![]()
Yaza yapalım ancak kıyafet bakacaz daha![]()
![]()
![]()
Ne oluyor ne kaçırdım ben. Kaptan mı evleniyorkabul ettiysen hemen yapalım böyle şeyler bekletmeye gelmez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5 gün altı üstü. Ne kadar abartıyorlarŞiödi kızım aradı amerikadan resmi yazı gelmiş vizeye hayır demişler gidemiyor yani![]()
Artık zorlaştırdılar bir çok avrupa ülkeside aynı maalesef.Allah esirgesin. Sonuçların bir gelsin de diz ihmale gelmez. Uygun tedaviyle düzelir inşallah
Ne oluyor ne kaçırdım ben. Kaptan mı evleniyorZipzip-
5 gün altı üstü. Ne kadar abartıyorlar![]()
Hiç anlayamayacağım. İşi gücü yeri yurdu ve gidiş amacı/süresi belli bir insan ne sebeple geri çevrilir..Artık zorlaştırdılar bir çok avrupa ülkeside aynı maalesef.
Birde kurumsal yani,güvenlik denmiş o kadar.Hiç anlayamayacağım. İşi gücü yeri yurdu ve gidiş amacı/süresi belli bir insan ne sebeple geri çevrilir..
Üzmesin hiç canını. Daha iyi fırsatlar çıkarBirde kurumsal yani,güvenlik denmiş o kadar.