Hızlandırılmış bir nikah için bismillah dedik en son damata söyleyeceğiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızlandırılmış bir nikah için bismillah dedik en son damata söyleyeceğiz.
Şahit lazım birde ben kızımızın sende doktorun şahidi oluyorsun çıtırımHızlandırılmış bir nikah için bismillah dedik en son damata söyleyeceğiz.![]()
Ayağına sağlık kaptanım
Ayağına sağlık canımAdımlar toplu
15 ekim 10655
16 Ekim 1869
17 Ekim 13525
Zipzip-
pastelfit
fesang
Eki Görüntüle 3147074
Eki Görüntüle 3147075
Eki Görüntüle 3147073
Çok sağol sen deHosbuldummseni nerden hatırlıyorum diye düşünüyordum bende. Cok teşekkür ederim
sende çok güzel kilo vermişsin sayfana baktım
![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımcım
en son damata söyleyeceğiz zaten olması gereken de oHızlandırılmış bir nikah için bismillah dedik en son damata söyleyeceğiz.![]()
eline emeğine sağlık canım emek veriyorsun sağolasın bizimde bunun hakkını verip spor yapmamız lazım diye düşünüyorum hem kendimiz için hemde senin karşılıksız emeğinin hakkı içinHadi hanımlar canlanalım, hareketlenelim spor yapalım. Pazartesi adım ve sporunu bildiren 8 kişi var. Diğerleri nerde, sporda kampanya yaptık, hadi hoplayın zıplayın bişeyler yapın yeter ki![]()
![]()
1.000 adım 500 puan
100 ipsiz ip atlama 200 puan
50 squat. 200 puan
1 mil leslie 500 puan
15 dk zumba 500 puan
YürüyorumHadi hanımlar canlanalım, hareketlenelim spor yapalım. Pazartesi adım ve sporunu bildiren 8 kişi var. Diğerleri nerde, sporda kampanya yaptık, hadi hoplayın zıplayın bişeyler yapın yeter ki![]()
![]()
1.000 adım 500 puan
100 ipsiz ip atlama 200 puan
50 squat. 200 puan
1 mil leslie 500 puan
15 dk zumba 500 puan
Yeni sayılmaz 3 yıl olacakÇok sağol sen deyeni doğum mu yaptın? Allah bagislasin
![]()
Keşke bir yarım saat oturabilsemher yarım saatte bir oturduğumuz yerden kalkıp bir iki tur atıp hareket etmenin bile çok faydası olduğunu okudum bir yerde sizinlede paylaşayım istedim nerde hareket orda bereket var
Beni kim gazlayacakOff kopuyorum sağlıklı beslenme kafasından zaman zaman haftaya takımlarda olucam inşallah:)fesang gazla beni bebisim
BenBeni kim gazlayacak![]()