Kendine gel kendineCanım bir sürü şey istiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine gel kendineCanım bir sürü şey istiyor![]()
Hayirli yolculuklar canimZipzip- yarın yola çıkıyoruz insaallah, esim de gelecek, ben yine diyete devam sorun yok artik tabi (insaallah) ama şöyle bir sey; bugun tartildim, eksilme yok, plato evresindeyim. Genellikle 3 hafta sürermiş. Bugün 20. günüm.
Bu hafta bireysel zaten. Cuma girsem takımlara, onu da dusundum, kilomun 6 larda olmasi ve bu sayilarin bana ilk hamileligime yakin yerlesmesinden ötürü, direnç kiloyu kırsam bile, yok denecek kadar az ilerlerim.
Ya da cok dusunmeyip, bireysele katiliyorum, hadi bismillah![]()
Bugün 8 dersim var beni yemekten başka ne mutlu edebilir kiKendine gel kendine![]()
Evet canim çökmüşWhatsApp çöktü galiba
Bende simdi evi temizleyecektim acaba bu mesajtan sonra temizlemekten vazgecsem miAhhhh ben kalp pis ev
Kolay gelsin canimBugün 8 dersim var beni yemekten başka ne mutlu edebilir ki![]()
Temizleyip napicaksin canım yarın yine kirlenecek yarın temizleBende simdi evi temizleyecektim acaba bu mesajtan sonra temizlemekten vazgecsem mi![]()
Teşekkür ederim zıpzıpımKolay gelsin canim![]()
Yarin sabah annemler gelecek canim misafir gelebilir mecbur temizlemem gerekiyorTemizleyip napicaksin canım yarın yine kirlenecek yarın temizle![]()
Ye gitsin o zmanBugün 8 dersim var beni yemekten başka ne mutlu edebilir ki![]()
Tesekkur ederim canim benimNerden çıkardın yok denecek kadar az ilerleyeceğini, hiç öyle bir şey yok. Emeklerinin boşa gitmeyeceğinden eminim
Sağol zıpzıpımHayirli yolculuklar canim![]()
Girebilirsin canim
Kolay gelsinDaha iki dersim var bitmeyen bir salı...
Teşekkür ederim canım benimKolay gelsin
Afiyet olsun canim