- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Ayy bu kim diyorum bendeSakın dostum, bak daha bugün dedin bana, emeklerim bosa gitmesin diye. Lütfen. Çok üzülürüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu kim diyorum bendeSakın dostum, bak daha bugün dedin bana, emeklerim bosa gitmesin diye. Lütfen. Çok üzülürüm.
SagolAfiyet olsun canim![]()
19 Kasım canım. Kafamı diyete veremediğim gibi sınava da veremiyorum.minerva1988 benim yerime sınava girsin diyorum hiiiiiiç umru değil
![]()
Yemesem aklıma gelmez de, kahvenin yanina koymuslar,hem artık/israf olmasın,hem de para bosa gitmesin diye (disarda ictigim kahve)16 lokum mu![]()
Aklimdan gecirmistim seni, nick degisimim konusunda. ahahahaaaAyy bu kim diyorum bende![]()
Nasıl geçirdinAklimdan gecirmistim seni, nick degisimim konusunda. ahahahaaa
Kırmızı her şeye gitmiyorNasıl geçirdinsen pro değilmiydin kız
EvetKırmızı her şeye gitmiyordaha bi iki gün once bozayla yazmistim, daha seninle muhabbet edemeden, nick degistirdim, onu düsundum ve sen zayiflama grubuna davet etmistin beni, bi orda,bi burada olmaz muhabbeti dönmüştü. Sen de buna dair mesajlari begenmistin, hatirladigim kadariyla
![]()
EstağfirullahEvetben davet etmiştim.
Beğenmiştim doğruo zamanlar gözüm açılmamış körpecik bi dut idim
şimdi gözüm açıldı bak burdayım
Estağfirullah![]()
Saglik olsun. Sormak istedim ama simdi ayip olmasin diye dusundum. Ne oldu?bazen zamanla tanıyosun insanları. Olan boşa giden zamana oluyor
Yoo ayıp olmaz. AnlaşamadıkSaglik olsun. Sormak istedim ama simdi ayip olmasin diye dusundum. Ne oldu?
Bir tane küçük çikolata birazda cips atistirdim kötü yaptım yineAfiyet olsun canim![]()
Hiç güzel değil az onc çikolata ve cips yedimOfff ne güzel ya darısı başıma
Teşekkürler canımAfiyet olsun, hayirli olsun.
İnsaallah dostum.
İnsaallah benimle iyi bir motivasyon olsun.
Bizim sürekli formda kalan kaptanımız kaç kiloda siniz şuanBende baslayamiyorum bir türlü tekrar kilo vermek istiyorum
4-5 yildir hic bu kadar kiloya cikmamistim![]()
Bende mallesef buraya başladığımda 70 kilodan 58 E düştüm sonra öyle böyle aldım verdim Sımdi 65 teyim tekrar başa dönüyorumYa ben de önünü alamıyorum bir türlü. Başlangıç kiloma doğru koşuyorum resmen
Ben niye sana mesaj atamıyom ki ☹Saglik olsun. Sormak istedim ama simdi ayip olmasin diye dusundum. Ne oldu?
Yiaa canims ben girersem kesin kalirsin19 Kasım canım. Kafamı diyete veremediğim gibi sınava da veremiyorum.minerva1988 benim yerime sınava girsin diyorum hiiiiiiç umru değil
![]()
Ben de izledim seni, bir daha deneyebilirsin.Ben niye sana mesaj atamıyom ki ☹
Senin canın sağolsun beeeeYiaa canims ben girersem kesin kalirsin