- 30 Kasım 2014
- 29.882
- 131.948
- 798
Az yeŞu an gözeneklerimden tatlı fışkırıyormuş gibi hissediyorum. Bu akşam son

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az yeŞu an gözeneklerimden tatlı fışkırıyormuş gibi hissediyorum. Bu akşam son
Tekrar tahlil yaptırdın mı canımBen bu ara kayıplardayim canim
Pazartesi hastaneye gittim,iki gündür ev temizliyorum bugun de annemler geldi köyden
Yarin sabah yine hastaneye gideceğim
Sonuçların nasıl cikti canımBen bu ara kayıplardayim canim
Pazartesi hastaneye gittim,iki gündür ev temizliyorum bugun de annemler geldi köyden
Yarin sabah yine hastaneye gideceğim
Bu ara ben de öyleyim ama yarın tatlıyı kesme kararı aldım
Tekrar tahlil yaptırdın mı canım
Geçen persembe kan verdim degerlerim eskiye göre cok iyi artış gösterdiSonuçların nasıl cikti canım
İyi iyi maşallah. Onun dışında beslenme olarak takviye vs önerdi miGeçen persembe kan verdim degerlerim eskiye göre cok iyi artış gösterdi
Demir hapını 3 tane iciyordum simdi 2 ye düşürdü 1 ay sonra gunde 1 tane içeceğim
3 ay sonrada tekrar kontrole gel dedi![]()
Teşekkür ederim canimİyi iyi maşallah. Onun dışında beslenme olarak takviye vs önerdi mi
Netflix te mi dizi canimGünün dizi önerisi Graceful Friends.16 bölüm dizi şu an 11deyim çok iyi gidiyor
Çok sevindim canımBence de ama bir tanesinin ismi manidar o iyi gelmiştir inşallahAntepsin
![]()
ablacım kan ve demir ilaçları gerçekten çok kötü yan etki yapıyor eğer hala içiyorsan bırak lütfen özelden al bak 1 haftaya ağrıların kalmayacak inşallahhhHayırlı akşamlar arkadaşlar
Cuma gününden beri karın ağrısı ile cebelleşen bir abla bırakıyorum sayfaya
İki acil bir genel cerrah randevusu ile bugün kendimi iyi hissettim. En son doktorumun verdiği ilaçlar sayesinde. Çok şükür bugünüme. Beni merak ettiğinizi biliyorum hakkınızı helal edin. Tamamen iyileşip gelmeyi istedim ama o günler de bir türlü gelmedi.
Sonuçlarin iyi gelmiştir inşallah canimBende bugün kan verdim yarın alcam sonuçları inşallahhh demir düzelmiştir![]()
Afiyet olsun canimSabah
1 dilim peynir,,, 9 zeytin,, domates,,, salatalık
Türk kahvesi
Öğle
Terbiyeli sulu köfte(yeşil mercimek,,, nohut,, azıcık patates,,, köfte) 2 tabak içtim
Ara Kayısılı çay,, 4 ceviz
Akşam öğlenin aynısı
Su 2.5 litreZipzip-
İnşallah canımSonuçlarin iyi gelmiştir inşallah canim
Ben 3 ay daha kullanacagim ilaclarin bana bir yan etkisi olmadi neyse ki![]()
Hemoglobin degeri ilk ölçümde 6,3 çıktı simdi 9.4 e yükseldiİnşallah canım
Ohh çok iyi yaaa ben böyle bir ağrı görmedim o kadar böbrek taşı kumu döktüm ama bu daha fenaydı
Senin demirin kaç çıktı
Hayirli aksamlar canim afiyet olsunHayırlı akşamlar
26 ekim
Başlangıç
1 servis kaşığı bulgur pilavı
4 et köfte 3 çatal patates(fırın)
1 kase yoğurt
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 büyük kase salata 1 bardak ayran
3 litre su
10 dk zumba
Eki Görüntüle 3152080
Yaaaa benim de ilk ölçümde 6.7 miş şuanda 9.5 çıkmış acaba ilacı bitir der mi yoksa daha kullan dermi bilemedimHemoglobin degeri ilk ölçümde 6,3 çıktı simdi 9.4 e yükseldi