Tamam canımEkliyorum cnım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımEkliyorum cnım![]()
Uyuyakalmisimfesang naber? Bi 400 lük bitti, ikinci 400 lükteyim.
SağolUyuyakalmisimafiyet olsun canım ben de içeyim şimdi bi 200lük
![]()
Biz de seniKızlar hepinizi seviyorum ve öpüyorum yine gelirim![]()
:)) Benim tartı artı spora başlamam lazım spor yapmayınca yemeğe sarılıyorum direkt, sıvı canım çekiyor bir de :)Tamam cicim ben de bir iki gün dikkat edeyim öyle tartilayim
Hmmm 1.5 litreye yaklaştım. Senin?fesang su kaç oldu?
Evet o da lazım lakin spor yapacak yerlerime şu an ulaşılamıyor:)) Benim tartı artı spora başlamam lazım spor yapmayınca yemeğe sarılıyorum direkt, sıvı canım çekiyor bir de :)
3 veya 4 tane ictim. Kafam karisti ama 4 sanirim. 1.600Hmmm 1.5 litreye yaklaştım. Senin?
Yerim o yerlerini ben de yapamıyorum bı sure bakalım özledimEvet o da lazım lakin spor yapacak yerlerime şu an ulaşılamıyor![]()
Bir süre masterfitte devam edemeyeceğim
Vardır ama nedir bilmiyorum. Tek umudum ilaçla biraz daha ince çıkmaları. Çünkü özellikle biyiklarim resmen erkek bıyığı gibi abla. Aldirdigim halde kökler kalıyor siyah siyah uzaktan bakan hâla bıyıklı gibi görür. Sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor. Artık toplum içine giriyorum ve ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorumMutlaka bir nedeni vardır bencede .
O klasik level atlar inşallah.Rica ederim ablacımklasik iyi gidiyor şükür :) sen nasılsın ?