Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzucum iyisin demiBende sizleri özledim ❤❤
Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Gecmis olsun
Günaydın canim hayirli cumalar ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim hayirli cumalar ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın pastelfitim ❤
Artin cok degil pastelfitim haftaya 55 i görürsün yine![]()
Günaydınlar
Hayirli cumalar canim ekside olman guzel tebrik ederim ❤
Daha iyiyim ablacım agrim azaldi ,boynumdaki sislik küçüldü mr cekilmeyi bekliyorumGünaydın kuzucum iyisin demi![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Aslında bu hafta hiç kaçamak da yapmadım ama anlamadım +100 çıktım
Günaydın canim ❤
Günaydın dostum
Çok kötüydüHissetmedim. Olmuş evet İzmir.![]()
Allah razı olsun canımGecmis olsun Allah sifa versin canim![]()
Sağol canım etkisinde kaldım markete gidip geldim çocukları yanlız bırakamadım korkudan götürdümGecmis olsun![]()
Ne güzel haberler bunlar kuzum,mr da çekilsin bakalım nasıl çıkacak sonuçlarıHayirli cumalar canim ekside olman guzel tebrik ederim ❤
Daha iyiyim ablacım agrim azaldi ,boynumdaki sislik küçüldü mr cekilmeyi bekliyorum
Günaydın canim ❤
Odemdir belki artin cok degil zaten canim![]()
WowDirenç kilomu kırmadan masterfite girmem dedim. Beklemiyordum dün ama kırmışım, o yüzden girebilirim. Masterfite olsun.
pastelfit
@aloneangel35
Eki Görüntüle 3156307
Tebrikler eksin çok güzel,teyzeyede hürmetler rakı içme arkadaşıma@aloneangel35pastelfit
Geçen cuma 70.7
Bu cuma 70.2
Fark -500
Eki Görüntüle 3156316
Kızlar ben 1 hafta izninizi istiyorum. Hem daha toparlanamadım. Hem de kardeşim askerden geliyo 1 kaç gün annem de kalıcam ❤ anne evinde diyet olmuyo![]()
Teşekkür ederim ablacım ❤ yok içmemTebrikler eksin çok güzel,teyzeyede hürmetler rakı içme arkadaşıma![]()
Teyzenle içtik ya onu dedimTeşekkür ederim ablacım ❤ yok içmem![]()
Çok sevindim canımDirenç kilomu kırmadan masterfite girmem dedim. Beklemiyordum dün ama kırmışım, o yüzden girebilirim. Masterfite olsun.
pastelfit
@aloneangel35
Eki Görüntüle 3156307
Eksin güzel canım evet olmuyo anne evinde@aloneangel35pastelfit
Geçen cuma 70.7
Bu cuma 70.2
Fark -500
Eki Görüntüle 3156316
Kızlar ben 1 hafta izninizi istiyorum. Hem daha toparlanamadım. Hem de kardeşim askerden geliyo 1 kaç gün annem de kalıcam ❤ anne evinde diyet olmuyo![]()