Ben de durdura durdura izliyorum çok geriliyorum çünküBen hayatta izleyemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de durdura durdura izliyorum çok geriliyorum çünküBen hayatta izleyemem
Hahhahha İyi gerilmeler sana ben hiç onuda yapamamBen de durdura durdura izliyorum çok geriliyorum çünkü
Rica ederim canımTesekkur ederiz,elinize saglik![]()
AaaTelefonum bozuldu. Bu akşam yapılıp geldi. Giremedim hiçÇıkartsaydın beni keşke kaptanım.
Rica ederim canımEllerine sağlık canım çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler
![]()
Teşekkür ederim kaptanımEline sağlık pastelfitim![]()
İyi geceler minnoşİyi geceler hanımlar![]()
Canım inşallah sonuçların guzel cikarDun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircek
Ultrasondaki doktor tiroitlerde basit kistlerin oldugunu bu kistin kanama yaparak sislik yaptigini soyledi ve biyopside aldi ordan
Mr da bu hafta icinde cekilecegim
Kan degerlerimde normal degerlere ulaşmış 1 aylik süreçte
Teşekkür ederim canim inşallah
Amin canim insallah ❤❤
Iyi gezmelerGezmeye gidiyoz ailece![]()
Sonuçların güzel gelir inşallah kaptanımDun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircek
Ultrasondaki doktor tiroitlerde basit kistlerin oldugunu bu kistin kanama yaparak sislik yaptigini soyledi ve biyopside aldi ordan
Mr da bu hafta icinde cekilecegim
Kan degerlerimde normal degerlere ulaşmış 1 aylik süreçte
Teşekkür ederim canim inşallah
Amin canim insallah ❤❤
İyi eğlencelerGezmeye gidiyoz ailece![]()
Biz de seni seviyoruz tutkucum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selam kızlar
Şimdiye kadar burda çok guzel zaman gecirdim.Benim için çok onemli bir zaman dilimindeyim
Sıkı bir diyete ihtiyacım var bir süre başka bir yerde kilomu kontrol etmeye calısacağım insa hepinizi çok seviyorum yine görüsürüz yine tabiki gelirim burda olann herkesii cok seviyorum
Zipzip-
pastelfit
![]()
Teşekkür ederim canim inşallahCanım inşallah sonuçların guzel cikar![]()
Teşekkür ederim canim inşallahSonuçların güzel gelir inşallah kaptanım
İyi eğlenceler![]()
TesekkurlerIyi gezmeler![]()
Selam, biz de seni seviyoruz. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı ve başarılı günler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selam kızlar
Şimdiye kadar burda çok guzel zaman gecirdim.Benim için çok onemli bir zaman dilimindeyim
Sıkı bir diyete ihtiyacım var bir süre başka bir yerde kilomu kontrol etmeye calısacağım insa hepinizi çok seviyorum yine görüsürüz yine tabiki gelirim burda olann herkesii cok seviyorum
Zipzip-
pastelfit
![]()
SagolSonuçların güzel gelir inşallah kaptanım
İyi eğlenceler![]()
Selam tesekkurler, hep birlikteSelam mutlu haftasonları![]()