Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkur ederiz,elinize saglik❤️❤️
Rica ederim canım 🥰
Telefonum bozuldu. Bu akşam yapılıp geldi. Giremedim hiç🙃 Çıkartsaydın beni keşke kaptanım.
Aaa🙈çıkarmak aklıma gelmedi canım🥰
Ellerine sağlık canım çok teşekkür ederim 🥰❣️

Teşekkür ederim canım 🥰

Teşekkürler 🥰🥰

🥳🥳🥳🥳🥳
Rica ederim canım 🥰
Eline sağlık pastelfitim ♥️♥️♥️
Teşekkür ederim kaptanım 🥰

Dun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircek
Ultrasondaki doktor tiroitlerde basit kistlerin oldugunu bu kistin kanama yaparak sislik yaptigini soyledi ve biyopside aldi ordan
Mr da bu hafta icinde cekilecegim
Kan degerlerimde normal degerlere ulaşmış 1 aylik süreçte 🥰

Teşekkür ederim canim inşallah 🥰🥰

Amin canim insallah ❤❤
Canım inşallah sonuçların guzel cikar 🙏

Günaydın kızlarrr 🥰🙏🧿☕🍂🍁

FB_IMG_1667153934139.webp

:KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: 💚Selam kızlar 💚
Şimdiye kadar burda çok guzel zaman gecirdim🥰.Benim için çok onemli bir zaman dilimindeyim💚Sıkı bir diyete ihtiyacım var bir süre başka bir yerde kilomu kontrol etmeye calısacağım insa hepinizi çok seviyorum yine görüsürüz yine tabiki gelirim burda olann herkesii cok seviyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Zipzip- Zipzip- 💚
pastelfit pastelfit 💚

Dun kbb ye gittim mr,ultrason ve kan tahlilleri istedi sonuclar sonraso degerlendircek
Ultrasondaki doktor tiroitlerde basit kistlerin oldugunu bu kistin kanama yaparak sislik yaptigini soyledi ve biyopside aldi ordan
Mr da bu hafta icinde cekilecegim
Kan degerlerimde normal degerlere ulaşmış 1 aylik süreçte 🥰

Teşekkür ederim canim inşallah 🥰🥰

Amin canim insallah ❤❤
Sonuçların güzel gelir inşallah kaptanım💜
Gezmeye gidiyoz ailece:KK73::KK73:
İyi eğlenceler😻

Şimdiye kadar burda çok guzel zaman gecirdim🥰.Benim için çok onemli bir zaman dilimindeyim💚Sıkı bir diyete ihtiyacım var bir süre başka bir yerde kilomu kontrol etmeye calısacağım insa hepinizi çok seviyorum yine görüsürüz yine tabiki gelirim burda olann herkesii cok seviyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Zipzip- Zipzip- 💚
pastelfit pastelfit 💚
Biz de seni seviyoruz tutkucum💜

Tesekkurler🙋‍♀️
Zipzip- Zipzip- 💚
pastelfit pastelfit 💚
Selam, biz de seni seviyoruz. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı ve başarılı günler🙋‍♀️

Sonuçların güzel gelir inşallah kaptanım💜

İyi eğlenceler😻
Sagol 🙋‍♀️
Selam mutlu haftasonları🥰
Selam tesekkurler, hep birlikte🙋‍♀️

Back
X