Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim tatilim çok güzel geçiyor bol bol stres atıyorum diyet niyet hak getire ama bu tatile ihtiyacım varmış çok iyi geldi kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın
Günaydin. Canım iyiyiz şükür oh oh ne güzel iyi tatiller sana🥰❤️

Dünkü menüm 🌼
Adım 9.800 dü resim atamıyorum
Bileklik telefona bağlı değildi dün kaydetmemis adımları telefondan ekran görüntüsü alicaktim olmadı
Dün öğlen eşim mangal yaptı tek resim çekemedim
Şişlerden 2 şiş tavuk 2 de sucuk yedim 2 parça da put pilavdan 3 kaşık salata bir kâse kadar yedim
Üstüne kayınvalidemdeyken baklava yedim 3 tane 🙈🙈
Bugün kabak detoksu yaparım artık 😑

Eklentiler

• IMG_20221106_082123.webp
    IMG_20221106_082123.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın kızlar❤️
Ben dün akşam kayınvalidemdeydim misafirler vardı kalabalıkti geç çıktım eve unutmuşum menü ve adımları atmayı hemen atıyorum 🌼

Dünkü menüm 🌼
Adım 9.800 dü resim atamıyorum
Bileklik telefona bağlı değildi dün kaydetmemis adımları telefondan ekran görüntüsü alicaktim olmadı
Dün öğlen eşim mangal yaptı tek resim çekemedim
Şişlerden 2 şiş tavuk 2 de sucuk yedim 2 parça da put pilavdan 3 kaşık salata bir kâse kadar yedim
Üstüne kayınvalidemdeyken baklava yedim 3 tane 🙈🙈
Bugün kabak detoksu yaparım artık 😑
Günaydın afiyet olsun. Ben de yogundum ev degisikligi yapicaz daha. Kolay gelsin😘

Günaydın neşeli pazarlar🥰
29 Aralık'ta yapılacak canım. Şimdi iyiyim. Salçalı, baharatlı,acılı , ekşili yemek tüketmek yasak. Yasaklardan kahveyi deliyorum ( az şekerli) midemi çok yormuyor.
Alıntılarda gördüm. Be kadar uzak bir tarih vermişler. Nasıl oldun, daha iyi misin?
Günaydın afiyet olsun. Ben de yogundum ev degisikligi yapicaz daha. Kolay gelsin😘
Kolay gelsin☘️

Back
X