Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolTeşekkür ederim canım sanada kolay gelsin![]()
ThanksGünaydın neşeli pazarlar
Alıntılarda gördüm. Be kadar uzak bir tarih vermişler. Nasıl oldun, daha iyi misin?
Kolay gelsin![]()
Şehir değilOh oh canım süper sen dinlenmene gezmene bakbiz burdayız dönüşte gelirsen :)
Olursun kızzzz
Ooookolay gelsin canım
Şehir + ev değişikliği mi![]()
İnsaallahUzun bir süredir aynı. Bende burada devamlı kalamıyorum . İnşallah bu sefer hedef kiloma ulaşana kadar burda olurum
Benim hedefim, senin şuanki kilonBen tartılmadım bebeğim ama 63-64 civariyim diye tahmin ediyorum
Boyun kaç canımBenim hedefim, senin şuanki kilon![]()
Ben de 1.65im ama bu kilo bizim boyumuza göre çok. Yani benim fikrim tabi
Ben de 1.65im ama bu kilo bizim boyumuza göre çok. Yani benim fikrim tabi
Afiyet olsun canım. Şu ara sakiniz ama 2 haftaya bomba gibi dönüyoruzIyi akşamlar
Saat 10:00
1 tane gözleme
3 çatal peynir
2 yum
17:00
1 tane tb ekmek ile ton balıklı haşlama yumurtalı sandviç (birki damla mayonez)
18:00
7 kestane
Eki Görüntüle 3157303
Sağol canım. Benim için iki hafta çok önemli 2 kız kardeşimde pespese evleniyo bu kilo ile Nişanda elbise bulamadım çok üzüldüm en azindan düğünlerinde istediğimi giyebilmek isterdim ama zor gibiAfiyet olsun canım. Şu ara sakiniz ama 2 haftaya bomba gibi dönüyoruz![]()
Canım stres yapma olduğu kadar. Bir cm bile olsa incelsek ne güzelSağol canım. Benim için iki hafta çok önemli 2 kız kardeşimde pespese evleniyo bu kilo ile Nişanda elbise bulamadım çok üzüldüm en azindan düğünlerinde istediğimi giyebilmek isterdim ama zor gibi![]()
Canım bulursun yaa büyük beden yerler var illaSağol canım. Benim için iki hafta çok önemli 2 kız kardeşimde pespese evleniyo bu kilo ile Nişanda elbise bulamadım çok üzüldüm en azindan düğünlerinde istediğimi giyebilmek isterdim ama zor gibi![]()
Oh bana bi neşe geldiçek git bebeğim uzaklara çek gitttttttt
bavulunu topla bebeğim
çek gittttt
yandan yandan
nabersiniz hatunlar![]()
Oh bana bi neşe geldi![]()
Günaydın canlarım günaydın herkese![]()
Günaydın canımçek git bebeğim uzaklara çek gitttttttt
bavulunu topla bebeğim
çek gittttt
yandan yandan
nabersiniz hatunlar![]()
Günaydın beybiGünaydın canlarım günaydın herkese![]()