Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi geceler kızlarrr :KK3::KK3::KK3:

304319023_608392970667528_3106752422343770494_n.webp

Günaydın enerjik haftasonları🥰
Güncel kilom 63. Geçen hafta 2 kilo vermişim :KK37:

10 gün sonraya kaç olur bilmiyorum canım
Neden kendini kilo alacağın konusunda şartlıyorsun 🙃 Magnoliayı bıraktın ki 2 tane yiyormuşsun her gün. Veremesen de koruyarak geçirebilirsin bu süreci:KK19:

Selam kızlar, nasılsınız?
Benim diz hala ağrıyor, hareketlerim yavaş, bugün çok yürüdüm desem en fazla gün içinde 6000 oluyor. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum, hiçte boş durmuyorum. Sanki boş kalırsam, oturursam bir daha hiç kalkamayacakmışım gibi hissediyorum, korkuyorum.
Dün dr gittim, mr sonucunu gösterdim, dizde sıvı birikmiş, onu çekmeleri gerekiyormuş yada diz protezi takılacakmış ki o en son çare.
Birde Türkiye de doktora gidip gösteriyim diye şimdilik uzatıyorum

Benim diz hala ağrıyor, hareketlerim yavaş, bugün çok yürüdüm desem en fazla gün içinde 6000 oluyor. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum, hiçte boş durmuyorum. Sanki boş kalırsam, oturursam bir daha hiç kalkamayacakmışım gibi hissediyorum, korkuyorum.
Dün dr gittim, mr sonucunu gösterdim, dizde sıvı birikmiş, onu çekmeleri gerekiyormuş yada diz protezi takılacakmış ki o en son çare.
Çoook geçmiş olsun canım

iyi akşamlar kızlarrr 🥰🙏🧿💕🌜 evi topla, yerleştir, temizlik vs. vakit geçti. bahaneyle bazı şeyleri ayırdık. vereceğiz ya da atacağız. daha da çıkar da yazlıkları henüz kaldırmadık. haftaya yaparız herhalde. yoruldum valla çok mu güçsüzüm anlamadım 🤷‍♀️

FB_IMG_1667029401349.jpg

Bugün tartıldım 65.6
10 gün sonraya kaç olur bilmiyorum canım
yediklerini abartmazsan ve yürüyüş yaparsan en azından sabit kalırsın canım.
Magnolia'yı kestim daha ne yapayım 😂😂😂
:KK70::KK70::KK70:
geçmiş olsun canım. senin de o diz sorunun var. konuşmuşuzdur ama unuttum. dizinde sıvı birikmesi mi vardı teşhis neydi?
Nasılsıniz hanımlar 🌺
Ben birkaç gün yazamayacağım ailece şifayı kaptık hastaneler ilaçlar uykusuz geceler biraz iyi olup geleceğim inşallah 💕
geçmiş olsun canım.

Back
X