Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mu aldın?10 gün sonra sahalara dönüyorum ama kimbilir kaç kg artı ile![]()
Bugün tartıldım 65.6çok mu aldın?
Ben de dün 65.5 aramizda 100 gram kalmış.Bugün tartıldım 65.6
10 gün sonraya kaç olur bilmiyorum canım
Hadi artık 10 gün sonraya kadar biraz bünyen alıştırBugün tartıldım 65.6
Magnolia'yı kestim daha ne yapayımHadi artık 10 gün sonraya kadar biraz bünyen alıştır![]()
Sen de ben gibi kolayı bırakınca ölümcül diyetteyimMagnolia'yı kestim daha ne yapayım![]()
Neden kendini kilo alacağın konusunda şartlıyorsun10 gün sonraya kaç olur bilmiyorum canım
Umarım canım sırada nutellayi kesmek varGünaydın enerjik haftasonları
Güncel kilom 63. Geçen hafta 2 kilo vermişim
Neden kendini kilo alacağın konusunda şartlıyorsunMagnoliayı bıraktın ki 2 tane yiyormuşsun her gün. Veremesen de koruyarak geçirebilirsin bu süreci
![]()
Ondan haberim yoktuUmarım canım sırada nutellayi kesmek var![]()
Allah şifa cersinÇok sağol fezacım mr istedi gene .
Çoook geçmiş olsun canımSelam kızlar, nasılsınız?
Benim diz hala ağrıyor, hareketlerim yavaş, bugün çok yürüdüm desem en fazla gün içinde 6000 oluyor. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum, hiçte boş durmuyorum. Sanki boş kalırsam, oturursam bir daha hiç kalkamayacakmışım gibi hissediyorum, korkuyorum.
Dün dr gittim, mr sonucunu gösterdim, dizde sıvı birikmiş, onu çekmeleri gerekiyormuş yada diz protezi takılacakmış ki o en son çare.
Birde Türkiye de doktora gidip gösteriyim diye şimdilik uzatıyorum
yediklerini abartmazsan ve yürüyüş yaparsan en azından sabit kalırsın canım.Bugün tartıldım 65.6
Magnolia'yı kestim daha ne yapayım![]()
geçmiş olsun canım. senin de o diz sorunun var. konuşmuşuzdur ama unuttum. dizinde sıvı birikmesi mi vardı teşhis neydi?Selam kızlar, nasılsınız?
Benim diz hala ağrıyor, hareketlerim yavaş, bugün çok yürüdüm desem en fazla gün içinde 6000 oluyor. Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum, hiçte boş durmuyorum. Sanki boş kalırsam, oturursam bir daha hiç kalkamayacakmışım gibi hissediyorum, korkuyorum.
Dün dr gittim, mr sonucunu gösterdim, dizde sıvı birikmiş, onu çekmeleri gerekiyormuş yada diz protezi takılacakmış ki o en son çare.
Birde Türkiye de doktora gidip gösteriyim diye şimdilik uzatıyorum
geçmiş olsun canım.Nasılsıniz hanımlar
Ben birkaç gün yazamayacağım ailece şifayı kaptık hastaneler ilaçlar uykusuz geceler biraz iyi olup geleceğim inşallah![]()