- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Hayırlı olsun canım .❤ zaten hızlı kilo vermek sağlıklı değil.Haftada 3-4 kere de bir saat yürüyüş önerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım .❤ zaten hızlı kilo vermek sağlıklı değil.Haftada 3-4 kere de bir saat yürüyüş önerdi
Çıktım diyetisyenden bana 1400 kalorilik bir diyet verdi. Yemek yapmamı gerektiriyor :)) bakalım deneyeceğim
Doktor dedi ki sakın daha hızlı kilo vereyim diye listedekilerden az yeme
Hayırlı olsun kolay gelsin canımHaftada 3-4 kere de bir saat yürüyüş önerdi
Doğru demiş ne verdiyse ona uymak zorundasın,özellikle magnolyadan uzak duracan demi ..Doktor dedi ki sakın daha hızlı kilo vereyim diye listedekilerden az yeme
Olur tabikiHanımlar isterseniz aramızda bireysel yarışalım. Kilo ve adım birincisi seçelim. Menülerimize yorum yapalım, ne dersiniz?
fesang
@Willemijn-
Hallederiz
Hedef60kgolmak
Kmsl Hnd
Tamam cicim ama ben pazartesi başlıyorumHanımlar isterseniz aramızda bireysel yarışalım. Kilo ve adım birincisi seçelim. Menülerimize yorum yapalım, ne dersiniz?
fesang
@Willemijn-
Hallederiz
Hedef60kgolmak
Kmsl Hnd
Hayırlı olsun ballarımHayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım
Toplarız hayatım
Benim iştahım da bildiğiniz gibi
Hayırlı olsun canım
Kesinlikle katılıyorum, bi ara sadece akşam yürümüştüm çok farketmişti
Yeni haftamız hayırlı olsun canım![]()
Hadi şans getirsin kuzumÇıktım diyetisyenden bana 1400 kalorilik bir diyet verdi. Yemek yapmamı gerektiriyor :)) bakalım deneyeceğim
Olur tatlımHanımlar isterseniz aramızda bireysel yarışalım. Kilo ve adım birincisi seçelim. Menülerimize yorum yapalım, ne dersiniz?
fesang
@Willemijn-
Hallederiz
Hedef60kgolmak
Kmsl Hnd
Sagol canım umarım uyabilirimHayırlı olsun ballarım
Hadi şans getirsin kuzum
Olur tatlım![]()
Planlamanı yap canım alışverişini deSagol canım umarım uyabilirim
Yok canımcım aralıkta kemk taramam var onun sonucuna göre başlanacak,iğne oluyorum ya dişte sıkıntı oluyormuş çünkü.
Evet canım cumartesi günü pazar kuruluyor ordan sebze yeşillik vs alıcamPlanlamanı yap canım alışverişini de![]()
Maydonoz tüket bolcana,tansiyon durumun yoksa tabi.Evet canım cumartesi günü pazar kuruluyor ordan sebze yeşillik vs alıcam
Evet maydanoz severimMaydonoz tüket bolcana,tansiyon durumun yoksa tabi.
Bence kendini şartlandır canım. Belkiyle, umarımla başlayınca yan çizme ihtimalin artıyor.Sagol canım umarım uyabilirim
Çok geçmiş olsun. Kemik işi bir yaştan sonra kadınların kabusu oluyorYok canımcım aralıkta kemk taramam var onun sonucuna göre başlanacak,iğne oluyorum ya dişte sıkıntı oluyormuş çünkü.
Cicikuşum şöyle ki diyetisyen bana yemek yap dedi ve ben yemek yapmayı hiç sevmiyorumBence kendini şartlandır canım. Belkiyle, umarımla başlayınca yan çizme ihtimalin artıyor.
Canım benim planladığım gibi yap istersen. Sende 2 öğüncüsün, hafta içi 5 günden 10 saklama kabı eder. Ben yarın mutfağa girip brokoli haşlayacağım, tavuk, köfte kızartacağım mesela. Akşam öğünü olarak koyacağım saklama kabına. Akşam eve gel, üstüne biraz kaşar rendele, at fırına. Sen giyinene kadar yemeğin hazır. Haftasonu bir kaç saatini vererek bütün haftayı hazırlayabilirsin, böylelikle gem haftalık plan yaparsın, hem de kaçamak ihtimalin ortadan kalkar çünkü akşam eve aç giriyoruz, insanın gözü dönüyor yemek bekleyene kadarCicikuşum şöyle ki diyetisyen bana yemek yap dedi ve ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum