Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı olsun canım 😍

Hayırlı olsun canım 🥰

Toplarız hayatım 🙏

Benim iştahım da bildiğiniz gibi😂

Hayırlı olsun canım🥰

Kesinlikle katılıyorum, bi ara sadece akşam yürümüştüm çok farketmişti

Yeni haftamız hayırlı olsun canım 🥰
Hayırlı olsun ballarım 😍

Çıktım diyetisyenden bana 1400 kalorilik bir diyet verdi. Yemek yapmamı gerektiriyor :)) bakalım deneyeceğim
Hadi şans getirsin kuzum 😘

Hanımlar isterseniz aramızda bireysel yarışalım. Kilo ve adım birincisi seçelim. Menülerimize yorum yapalım, ne dersiniz?
fesang fesang
@Willemijn-
Hallederiz Hallederiz
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Olur tatlım 😘

İyi akşamlar kızlar. Berbat bir gün geçirdim. 4 saatlik uykuyla mesaiyi sürüne sürüne bitirdim, havalar soğuyunca boyun fıtığım coştu hemen kas gevşetici sürüp yatacağım. Bugün ketojenik diyete başlayacağım dedim ama uykusuzluktan yemek hazırlayacak enerjiyi bulamadım sabah. Bende iş yeri kantininden ekmek arası ciğer söyledim öğlen. Ve zehirlendim 😒 saatlerdir tuvaletten çıkamıyorum, midem balon gibi şişti😢 bir de tüm bunlarla beraber bir kez daha telefonumun ekranını kırdım. Ah murphy… yine haklı çıktın😤

Cicikuşum şöyle ki diyetisyen bana yemek yap dedi ve ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum
Canım benim planladığım gibi yap istersen. Sende 2 öğüncüsün, hafta içi 5 günden 10 saklama kabı eder. Ben yarın mutfağa girip brokoli haşlayacağım, tavuk, köfte kızartacağım mesela. Akşam öğünü olarak koyacağım saklama kabına. Akşam eve gel, üstüne biraz kaşar rendele, at fırına. Sen giyinene kadar yemeğin hazır. Haftasonu bir kaç saatini vererek bütün haftayı hazırlayabilirsin, böylelikle gem haftalık plan yaparsın, hem de kaçamak ihtimalin ortadan kalkar çünkü akşam eve aç giriyoruz, insanın gözü dönüyor yemek bekleyene kadar

Back
X