Dün de içim karışıktı ama şükür bir daha olmadiAaa.. Sanada geçmiş olsun canım. İnşallah tek seferlik birşeydir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün de içim karışıktı ama şükür bir daha olmadiAaa.. Sanada geçmiş olsun canım. İnşallah tek seferlik birşeydir.
Bence olur cola icmektense ayran içmek daha saglikliKızlar diyetisyenin listesi bana hiç uygun değil ya
Mesela saat 14.00e bir lahmacun 16.00ya da 4 kaşık yoğurt veya ayran demiş. Ben bu ikisini birleştirip aynı anda yesem ne olur ki?
Hiçbirşey olmaz kuzum. Yemek yeme başlangıç ve bitiş saatlerine uy, besinlerine yeri geldiğinde kendine göre kalori dengesini bozmadan ayarla. Yoksa sürdürülebilir olmaz.Kızlar diyetisyenin listesi bana hiç uygun değil ya
Mesela saat 14.00e bir lahmacun 16.00ya da 4 kaşık yoğurt veya ayran demiş. Ben bu ikisini birleştirip aynı anda yesem ne olur ki?
Benim bir arkadaşım diyetisyen listeleriyle 30 kilo verdi. Gözümün önünde yarılandı kadın. İlk 1, 1 buçuk ay harfi harfine uygulamış listeyi. Sonra istediklerini dahil etmeye başladı. Mesela öğle arası kahvesinin yanında canı isterse tatlısını yiyordu. ‘Noldu diyet?’ dediğimde, ‘akşam yemeğimde şu şu vardı, onun yerine yarım kase çorba ve salata yiyerek dengeleyeceğim’ diyordu. Bu kafaya geldim mi iş bitti zaten. Ben olsam ‘gitti diyet, bugün kıtlıktan çıkmış gibi yiyeyim özlediklerimi, yarın sik baştan başlarım’ der, o bir ayda verdiğim kiloları 1 günde alırdımKızlar diyetisyenin listesi bana hiç uygun değil ya
di mi amaSevilmez mi ayol![]()
hadi Büşra başlıyoruz. ben de sıkmadan ayarlı yemekle başlıyorum.İçime öküz kaçmış gibi yiyorum ya Allah'ım yardkm etsin başlıyim bı yerden çok mutsuzum. Kıyafetlerimi daralttirdim giyemedim bile![]()
öğle yemeğim 12.30 genelde. canım aralıklı orucu önceden çok güzel yapıyordum. ama şimdi hipoglisemi zorluyor. sabah açlığa dayanamıyorum. zorlarsam kötü oluyorum. şimdi sağlıklı ve ayarlı karbonhidrat olayını ayarlayayım. inşallah yoluna girersem sonra aralıklı orucu yapabilirim yeniden.Canım iş yerinde kaçta Öğle yemeği yiyorsun aslında sabah kahve içip gitsen belki 2 ana öğün 1 ara öğün yeterli gibi olur
Kaç kilo oldun kızzzz söyle bakim
Ayyy hadi şimdiden hayırlı olsun kuzum![]()
Canım kuruyemiş, biraz yulaf ezmesi ve azıcık bal ya da pekmezle çok güzel barlar yapabilirsin. Ya da çekirdek, kuruyemiş ekleyip tuzlu birşeyler yapabilirsin. Senin fazla aç kalmaman gerekiyor, an azından bir miktar kilo verip sağlığına kavuşana kadar (ben hastalıkları kiloya bağladığım için etkisi olduğunu düşünüyorum). Ama şöyle yap bence, madem sık beslenmek zorundasın porsiyon kontrolü yap. Mesela yanında sağlıklı atıştırmalık götürdüysen ve hazırlarken kaliteli karbonhidrat kullandıysan öğlen çıkan yemekte basit karbonhidratları yeme. Pirinç yerine bulgur ye mesela, ya da salata tabaklarını büyüt. Yeter ki azimli ol, artık önce sağlığın içindi mi amaama gitmedik vazgeçtik. uzak biraz gözümüz yemedi. dün de işlerim vardı dışarıdaydım. sonra da AVM ye gittim yoruldum. bugün de çıksam dinlenmeden iş günü başlayacaktı. bir de tarifler yapacaktım. vakit kalmayacaktı. yapmasam ara öğün için tok tutacak alternatiflere ihtiyaç oluyor. canım her zaman çiğ kuruyemiş ve kuru meyve istemiyor. abur cubur istiyor. ondan vazgeçtik. ama aklım kalmadı değil
hadi Büşra başlıyoruz. ben de sıkmadan ayarlı yemekle başlıyorum.
öğle yemeğim 12.30 genelde. canım aralıklı orucu önceden çok güzel yapıyordum. ama şimdi hipoglisemi zorluyor. sabah açlığa dayanamıyorum. zorlarsam kötü oluyorum. şimdi sağlıklı ve ayarlı karbonhidrat olayını ayarlayayım. inşallah yoluna girersem sonra aralıklı orucu yapabilirim yeniden.
yani şimdiki halde pek mümkün görünmüyor.
sabah açken kahve içmek mineral ve vitaminlerin emilimini düşürüyormuş. ayrıca mideyi asidik yapıyor. bir de hipoglisemiyi tetikliyor. kan şekerini daha da düşürüyormuş. normalde de aç karna kahve içmezdim ama şimdi daha çok dikkat ediyorum. kahveyi sınırlı içiyorum.
Tamam 7de lokma tatlısıyla kapanış yaptımdi mi amaama gitmedik vazgeçtik. uzak biraz gözümüz yemedi. dün de işlerim vardı dışarıdaydım. sonra da AVM ye gittim yoruldum. bugün de çıksam dinlenmeden iş günü başlayacaktı. bir de tarifler yapacaktım. vakit kalmayacaktı. yapmasam ara öğün için tok tutacak alternatiflere ihtiyaç oluyor. canım her zaman çiğ kuruyemiş ve kuru meyve istemiyor. abur cubur istiyor. ondan vazgeçtik. ama aklım kalmadı değil
hadi Büşra başlıyoruz. ben de sıkmadan ayarlı yemekle başlıyorum.
öğle yemeğim 12.30 genelde. canım aralıklı orucu önceden çok güzel yapıyordum. ama şimdi hipoglisemi zorluyor. sabah açlığa dayanamıyorum. zorlarsam kötü oluyorum. şimdi sağlıklı ve ayarlı karbonhidrat olayını ayarlayayım. inşallah yoluna girersem sonra aralıklı orucu yapabilirim yeniden.
yani şimdiki halde pek mümkün görünmüyor.
sabah açken kahve içmek mineral ve vitaminlerin emilimini düşürüyormuş. ayrıca mideyi asidik yapıyor. bir de hipoglisemiyi tetikliyor. kan şekerini daha da düşürüyormuş. normalde de aç karna kahve içmezdim ama şimdi daha çok dikkat ediyorum. kahveyi sınırlı içiyorum.
Ne tatlı bir kapanış olmuşTamam 7de lokma tatlısıyla kapanış yaptım![]()
Geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben iki haftadır çok yoğundum kayınpederim rahatsızlığıyla uğraştık tatil girdi araya annem geldi bir türlü fırsat bulamadım buraya girmeye
valla şimdilik karabuğday unundan peynirli poğaça yaptım. çok güzel oldu. bir de ketojenik tahıl krakeri yaptım.Canım kuruyemiş, biraz yulaf ezmesi ve azıcık bal ya da pekmezle çok güzel barlar yapabilirsin. Ya da çekirdek, kuruyemiş ekleyip tuzlu birşeyler yapabilirsin. Senin fazla aç kalmaman gerekiyor, an azından bir miktar kilo verip sağlığına kavuşana kadar (ben hastalıkları kiloya bağladığım için etkisi olduğunu düşünüyorum). Ama şöyle yap bence, madem sık beslenmek zorundasın porsiyon kontrolü yap. Mesela yanında sağlıklı atıştırmalık götürdüysen ve hazırlarken kaliteli karbonhidrat kullandıysan öğlen çıkan yemekte basit karbonhidratları yeme. Pirinç yerine bulgur ye mesela, ya da salata tabaklarını büyüt. Yeter ki azimli ol, artık önce sağlığın için![]()
Öğlen yemeği için geç mi sanki canımKızlar diyetisyenin listesi bana hiç uygun değil ya
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
listeni hazırlarken senin çalışıp çalışmadığını, yemek saatlerini sorarak hazırlaması gerekiyordu. konuşmadınız mı bunları?Kızlar diyetisyenin listesi bana hiç uygun değil ya
geçmiş olsun. Allah şifa versin.Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben iki haftadır çok yoğundum kayınpederim rahatsızlığıyla uğraştık tatil girdi araya annem geldi bir türlü fırsat bulamadım buraya girmeye