Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende baslayim bu hafta. Banada bı gaz gelsin.
Cuma 86.6
Pazartesi 86.2
Başka ne yapacağım başka 🙄
Selam bu sabah 80.4 geldim. Dur Büşra dur, bu gidişin sonu çok kötü 😑
Herkese iyi haftalar ❤ 1 ayda gram gram verdiğim 2 kiloyu geri almışım 😒 bugün geri başladım
72.7 başlangıç
Başladık başladık :KK9:

Akşam ne yemek yapacaksınız??
Tavuk ya da hindi alıcam canım körili sote mi yapsam 🤔

Selam bu sabah 80.4 geldim. Dur Büşra dur, bu gidişin sonu çok kötü 😑
Canım bende senin gibi çok kilolar verdim doğumdan sonra. 96 kiloyla başlayıp 69 kiloya kadar düştüm. Sonra tekrar 89 kiloya çıktım. Hep ‘ne de olsa yolunu biliyorum’ güveninden öteleye öteleye oldu. Aman geciktirme mutlu değilsen, hemen bir adım at☺️

Günaydın yazıp uyuyakalmışım 🤦🤦 ne tartilabildim ne kahvaltı hazirlayabildim. Sandviç aldım ilk gün böyle olmamalıydı sanki😂 neyse koştur koştur okula geldim 1200 adımdayım
İlk günün günahı olmazmış🤪
Çok sağol canımcım,mecbur iyi olmaya çalışacaz işte :KK200:

Tebrikler pastelcim

Günaydınlar :KK200:
Teşekkür ederim Hanımcım🥰
Bu arada;
20 kasım adımlarım
Eki Görüntüle 3164382
10.061 adım.

P.tesi kontrol kilom;
86.
-600 gr pastelfit pastelfit
Harikasın hayatım tebrik ederim 🧿

İyi olmana çok seviniyorum
Canım, ben hep iyiyim😉 Rabbim kimseyi istemediği şeyleri yaşamak zorunda kalacak kadar aciz bırakmasın. Kafamda kendimi bildim bileli her zaman ‘ölüm var’ cümlesi dönüyor, gerisi dert mi? Allah herkese şu sayılı zamanımızda huzur nasip etsin, sağlık bahşetsin… gerisi çokta mühim değil☺️

Canım, ben hep iyiyim😉 Rabbim kimseyi istemediği şeyleri yaşamak zorunda kalacak kadar aciz bırakmasın. Kafamda kendimi bildim bileli her zaman ‘ölüm var’ cümlesi dönüyor, gerisi dert mi? Allah herkese şu sayılı zamanımızda huzur nasip etsin, sağlık bahşetsin… gerisi çokta mühim değil☺️
Kuşummmmm:KK60:

Back
X