Yoğurtlu corba, tavuk köftesi evdekilere pilavda varAkşam ne yemek yapacaksınız??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurtlu corba, tavuk köftesi evdekilere pilavda varAkşam ne yemek yapacaksınız??
Merhaba abla nasilsinMerhabalar![]()
Mutlu değilim tabiki çünkü o halimi gördüm en güzel halim o zamanki gibi şuan. Zaten hareketimde kısıtlanmaya başladı hastalıklarda cabasiCanım bende senin gibi çok kilolar verdim doğumdan sonra. 96 kiloyla başlayıp 69 kiloya kadar düştüm. Sonra tekrar 89 kiloya çıktım. Hep ‘ne de olsa yolunu biliyorum’ güveninden öteleye öteleye oldu. Aman geciktirme mutlu değilsen, hemen bir adım at![]()
Çok iyi canımTeşekkür ederimGündelik problemler dışında çok iyiyim canım. Hayatımdaki tek fazlalıklar kilolarım kaldı, onu da beraberce verdik mi tadından yenmeyecek
![]()
Ablacığım hoşgeldinKuşummmmm![]()
Doğru söylüyorsun ama büyük cesaret gösterip hayatının iplerini eline aldın gurur duyuyorum seninleCanım, ben hep iyiyimRabbim kimseyi istemediği şeyleri yaşamak zorunda kalacak kadar aciz bırakmasın. Kafamda kendimi bildim bileli her zaman ‘ölüm var’ cümlesi dönüyor, gerisi dert mi? Allah herkese şu sayılı zamanımızda huzur nasip etsin, sağlık bahşetsin… gerisi çokta mühim değil
![]()
Eline sağlıkYoğurtlu corba, tavuk köftesi evdekilere pilavda var
Canımsın. Kendime değer veriyorum kuzum. Ama şu da bir gerçek; karşımdaki insanın makul, mantıklı, merhametli, adil bir insan olabileceğine zerre kadar inansaydım bu evliliği bitirmeyi düşünmezdim. Ama yok, olmayacaktı. Artık akıl sağlığımla oynamaya başladığını ve bana, bana ait hiçbirşeye saygı göstermediğini bariz bir şekilde belli ettiğinde bu işi bitirmeye karar verdim. O savaş ortamından çıkıp, kendime ve evladıma huzur hediye ettim. O yüzden hiç sarsılmadım bu süreçte. Maalesef çok daha beterlerini yaşayıp sineye çekmek zorunda hisseden kadınlarımız var. Allah yardımcıları olsunDoğru söylüyorsun ama büyük cesaret gösterip hayatının iplerini eline aldın gurur duyuyorum seninle![]()
Canim başladım şimdi kesin net kararimBeth18 canım başladın mı başlamadın mı?
Amin. Ekonomik özgürlük ve cesaret çok önemli. Eh arkanda ailen de olunca karar vermesi daha mühim. Ben bu konuda en çok karşı tarafın zorluk cikarmadan kabul etmesine sevindim cicikuşumCanımsın. Kendime değer veriyorum kuzum. Ama şu da bir gerçek; karşımdaki insanın makul, mantıklı, merhametli, adil bir insan olabileceğine zerre kadar inansaydım bu evliliği bitirmeyi düşünmezdim. Ama yok, olmayacaktı. Artık akıl sağlığımla oynamaya başladığını ve bana, bana ait hiçbirşeye saygı göstermediğini bariz bir şekilde belli ettiğinde bu işi bitirmeye karar verdim. O savaş ortamından çıkıp, kendime ve evladıma huzur hediye ettim. O yüzden hiç sarsılmadım bu süreçte. Maalesef çok daha beterlerini yaşayıp sineye çekmek zorunda hisseden kadınlarımız var. Allah yardımcıları olsun![]()
Hadi bakalım tekrardan hoşgeldinCanim başladım şimdi kesin net kararim
Ben 55 diyordum kendim için ama aynen 60a da tamamdır diyorumMerhaba
Tartınin pili bitmişti aldım taktım ve gerçekten başladım
Güncel kilom 66
Boy 168
60 kg ilk hedefim
2.hedefim de 58
Ama 58e zorlamicam
60 bana yeter
Sagol canimHadi bakalım tekrardan hoşgeldin
Boyun kaç canim ben 58 için baya aç kalmam gerekiyor 60ta hafif toplu oluyorum ama daha kalıcı oluyor benim için o yüzden 60 kg gerçekçi bir rakam benim icinBen 55 diyordum kendim için ama aynen 60a da tamamdır diyorum
1.65im canım benBoyun kaç canim ben 58 için baya aç kalmam gerekiyor 60ta hafif toplu oluyorum ama daha kalıcı oluyor benim için o yüzden 60 kg gerçekçi bir rakam benim icin