- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Bu sefer kesin kararlıyımGuzeeeel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer kesin kararlıyımGuzeeeel![]()
Amin canım hadi başladık artıkBu sefer kesin kararlıyımallahım daim et amin
Özele ben de gittim, 1 günden fazla sürmediYok canım özele
Tavuklu bi yemek,devamini bilmiyorum. Eşim yapiyor sagolsunAkşam ne yemek yapacaksınız??
Merhaba,kač kgsinMerhabalar![]()
Amin ama ben kararli mararli diilimBu sefer kesin kararlıyımallahım daim et amin
Aa selam ben de 66Merhaba
Tartınin pili bitmişti aldım taktım ve gerçekten başladım
Güncel kilom 66
Boy 168
60 kg ilk hedefim
2.hedefim de 58
Ama 58e zorlamicam
60 bana yeter
Teşekkür ederim iyiyim canim sen nasilsinZipzip- nasilsin?
Biliyom biliyomAmin ama ben kararli mararli diilimgram gitmiyor ayol
aZ da yesem, cok da yesem yok
bu arada demistim dimi ben B O z A
![]()
Kolay gelsin, tatlı krizi deyince önünde kimse duramazRegl olacağım, her bir tarafım ağrıyor. Umarım bu harikalık tatlı krizlerimle mücadele etmeye çalışırken de devam eder![]()
Kiloları kaydettim, Cuma günü tartılar verilince listeyi paylaşırım diye düşündüm. Sonuçları açıklarım hem de.pastelfit minnoşum liste yapacak mısın yoksa bu hafta bireysel miyiz?
Ben de yarın sabah atacağım kilomu minnoşKolay gelsin, tatlı krizi deyince önünde kimse duramaz
Kiloları kaydettim, Cuma günü tartılar verilince listeyi paylaşırım diye düşündüm. Sonuçları açıklarım hem de.
EvettttAmin canım hadi başladık artık
Canım boşver kendin veriyorsunÖzele ben de gittim, 1 günden fazla sürmediçok az geldi, yoksa iyi kadındı.
Tavuklu bi yemek,devamini bilmiyorum. Eşim yapiyor sagolsun
Merhaba,kač kgsinseni de mi gectim acaba
![]()
Cnm 76.2 ben de, cumayla aynı olmalıKolay gelsin, tatlı krizi deyince önünde kimse duramaz
Kiloları kaydettim, Cuma günü tartılar verilince listeyi paylaşırım diye düşündüm. Sonuçları açıklarım hem de.
Genellemek gibi olmasın ama erkeklerin çoğu istemedikleri bir durumla karşılaştıklarında ışık hızıyla ergenliğe dönüyorlarAmin. Ekonomik özgürlük ve cesaret çok önemli. Eh arkanda ailen de olunca karar vermesi daha mühim. Ben bu konuda en çok karşı tarafın zorluk cikarmadan kabul etmesine sevindim cicikuşumdiğer türlü yıllarca süren bir eziyet haline gelebilirdi
Canım ilk diyete başlarken bence menüleri gayet iyi hatta az bileBilmiyorum canım ya listeyi doktorun yanında inceleyemedim ama kontrol randevusunda soracağım
Harikasın. Bundan sonra çok mutlu bir hayatın olsun inşallah ve biz de görelimGenellemek gibi olmasın ama erkeklerin çoğu istemedikleri bir durumla karşılaştıklarında ışık hızıyla ergenliğe dönüyorlarPürüz çıkartmaya çalıştıysada ben pek sallamadım. Diretmedi, çünkü gerçekten bitmeseydi ‘bitsin’ demeyeceğimi çok iyi biliyordu. O konuda geri adımım yoktur, arkadaşım, eşim, dostum farketmez. Kırmızı çizgimi ihlal edeni silerim ve o an unuturum. Maddi anlamda olması gerekenden azına tamam dedim, ondan kolay oldu böyle
çocuğunun ihtiyaçlarını benimle kırışsın, dediğin gibi ekonomik özgürlüğüm var çok şükür, gerisini ben hallederim evelallah.
Lahana diyeti mi canım? Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Sabah ve öğle lahana çorbası
Akşam ton balıklı salata
Su 2 litre,,,, 2 Türk kahvesi,,, 1 kiraz saplı çay![]()
Yok kız dün mangalı biraz abarttım bugün de hafif geçiyerim dedimLahana diyeti mi canım? Afiyet olsun![]()
Mangal mıYok kız dün mangalı biraz abarttım bugün de hafif geçiyerim dedim![]()